Milyen orvoshoz fordulhatnék "pénisztörés" gyanújával?
A mai napon reggel szeretkezés közben roppanó hangra lettem figyelmes ,majd nem tudom ,hogy az ijedségtől ,vagy a tüneteként ,de megszűnt a merevedésem és azóta is egy enyhe fájdalmat érzek.
Külsőleg nem látok semmiféle elváltozást ,de szeretném kivizsgáltatni magam.
A probléma a következő ,hogy már 6 urológiai szakrendelőt is fölkerestem ,de a leghamarabbi időpont 1 hét múlva lenne és már kifogytam a közeli rendelőkből.
Mit tudnátok tanácsolni ,kihez fordulhatok még mielőtt esetleg nagyobb baj lenne?
Előre is köszönöm a segítséget!
Tiszta töketlen vagy kérdező, már bocs!
Roppant a farkad, te meg itt időpontokkal szórakozol???
AZONNAL ORVOS, méghozzá urológia!!!
Nem kérsz időpontot, ha kell megvárod a rendelés végét, de addig nem mész el onnan, amíg meg nem vizsgált valaki urológus! És ha már ott vagy, akkor kötelesek ellátni! Szóval szedd össze magad, szedd a cókmókodat és indulj!
Ja igen, és addig küzdesz, ameddig be nem engednek! Nem elmenni, kapsz egy nemleges választ, aztán otthagyni magatehetetlenül!
Ha nincs más, akkor SOTE Urológiai klínika! Ultrahanggal minimum megnézetni!
Végül bementem a sürgősségire ahol elsőként nem nagyon akartak fogadni, de végül pozitívat vett a dolog ,mert segítőkészek lettek ,de amúgy ha nem ide megyek be akkor soha nem lettem volna orvosnál.
Szerencsére nem komolyabb a baj és pont emiatt sem akartam először a sürgősségire menni ,de ha azt akarom ,hogy megvizsgáljanak akkor kénytelen vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!