Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, hogy ettől szexuális izgalomba jövök? Csak én vagyok így ezzel?
Figyelt kérdés
Mikor ki kell teregetnem a ruhákat és ott vannak köztük a bugyik, melltartók. Ilyenkor mindig feláll ezekre.nov. 10. 10:18
21/28 anonim válasza:
Kedves 20a én egyszer kavartam egy 16 éves sráccal pedig csak 18 voltam és rám írt az anyukája hogy rám hívja a rendőrt na akkor miről beszélünk
22/28 anonim válasza:
Látom nagyok sok itt az incel és mamahoteles. #4 voltam
23/28 anonim válasza:
21
Az anyukája csak bepróbálkozott befenyíteni. Te meg nem voltál tisztában a jogállással. Hívhatta volna a rendőrt, körberöhögik. Magánvélemény: menjen már a pcsába az, aki az adófizetők pénzén működtetett rendőrség kapacitásait két tini szexuális életével foglalja le.
24/28 anonim válasza:
En teregetem ki és látom használtan folyasosan
A két 15eves neveltlanyom bugyijait..
Semmi izgi nincs benne...
25/28 anonim válasza:
Attól, hogy a szárítón van a bugyi, nem. A villantás, na az igen! Amikor szoknya van a hölgyön, és véletlenül meg lehet lesni a bugyiját. Fellibbenti a szél, meg lépcsőn felpillantva, meg ha lehajol, pl. na az az igazi.
26/28 anonim válasza:
9. Akkor meg simán fehérnemü/bugyi/melltarto fétised van. A használt bugyik mennyire izgatna? Amiknek punci illatuk van, esetleg elélveztek benne a lányok? Nem gáz elég sok fiunak/férfinek van. Egészségedre! (Azért ne járj betörni, hogy idegen bugyikkal élvezkedhess:-)
27/28 anonim válasza:
25
Az is szexi, mikor kilátszik a nadrágból, mert leguggolnak, de ez manapság kevésbé sanszos, mint az áldott emlékű, durván ’98-tól 2013-ig tartó másfél évtizedben, az alacsony derekú, csípőfazonos nadrágok korszakában.
28/28 anonim válasza:
Egy férfi ne teregessen már bugyikat, az a nők dolga.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!