Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az normális, hogy ettől...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális, hogy ettől szexuális izgalomba jövök? Csak én vagyok így ezzel?

Figyelt kérdés
Mikor ki kell teregetnem a ruhákat és ott vannak köztük a bugyik, melltartók. Ilyenkor mindig feláll ezekre.
nov. 10. 10:18
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
0%

8

Nyisd ki a szakirodalmat, és nézz utána a szó jelentésének. Sosem árt művelődni.

nov. 10. 11:00
 12/28 anonim ***** válasza:
42%
#11 hát elég gáz ha valaki 18 éven aluli gyerekekre izgul főleg egy 14 évesre
nov. 10. 11:02
 13/28 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem javítsd ki azt a kor hazaért 18-30 ra már is jobb
nov. 10. 11:03
 14/28 anonim ***** válasza:
Határt*
nov. 10. 11:03
 15/28 anonim ***** válasza:
40%

12

Szerinted gáz – ez egy vélemény, jogod van hozzá. De az egyéni vélemény meg a tudományos tény az két külön dolog. Utálom a pacalt, mégsem mondom azt, hogy a pacal nem étel, és aki pacalt eszik, az gáz, undorító állat, vagy mérgezi magát.

Amúgy azon gondolkozz el, hogy ha egy 14-18 éves gyerek, akkor miért vannak másodlagos nemi jellegei (mell, fanszőr, nőies csípő és derék), miért menstruál, miért maszturbál, miért él nemi életet másokkal? Ezek ugyanis mind olyan jellemzők, amik nem igazak egy gyerekre. A pedofil pedig szexuálisan kifejletlen gyerekekre és gyerektestekre izgul. A pedofília nagyon kemény szexuálpszichológiai betegség, és ha ki is éli az illető, akkor bűncselekményt követ el. Egy 16 évest megdugni meg ízlés dolga, és neked lehet ellene kifogásod, jogod van hozzá, de ennyi.

nov. 10. 11:16
 16/28 Eric Griffin ***** válasza:
#1-est tisztelem. Családtagoknak soha nem segített/segít, de egy ismerős lány mosott ruháit azonnal terelgeti, csak hogy bugyihoz érjen. Hősöm vagy
nov. 10. 11:19
 17/28 anonim ***** válasza:
#15 lehet hogy van olyan 14 éves aki fejlettebbnek néz ki de akkor is a törvény az törvény viszont én 14 évesen nem tapasztaltam magamon se a menstruációt se a szőrt se az egyéb ilyen dolgokat és meséket néztem és nagyok gyerek voltam tehát nézhet ki bárki akármilyen öregnek vagy fejlettnek belül ugyanolyan gyerek és szerintem van egy csomó 18+ lány / nő lehet belőle válogatni nem kell az óvodába vissza menni
nov. 10. 11:20
 18/28 Kaje39 ***** válasza:
Egyszer koleszban aludtunk egy haverommal hétvégén buli után. 2 csaj lakott ott,mind gondnokok. Olyan szobában voltunk ahol kivoltak rakva a bugyik száradni. Elképesztő izgató volt,nem sokat aludtam aznap éjjel.
nov. 10. 11:21
 19/28 anonim ***** válasza:
Ha tényleg így van, nem értem mégis miért nem a férfiak teregetnek.
nov. 10. 11:22
 20/28 anonim ***** válasza:

17

1. Nálad valami biztos nem stimmelt a szexuális fejlődésedben, sem testileg, sem szellemileg, bizonyára nagyon késett a nemi érésed, gondolom, a szüleid aggódtak is rendesen.

2. A törvény valóban törvény. Ennek szellemében 14 év felett bárki létesíthet bárkivel szexuális kapcsolatot, ha mindkét fél akarja. Teljesen mindegy, hogy a pár életkora 14 & 14, 14 & 18, 14 & 48 stb.

3. Óvoda... Ha téged 14 évesen leovisoztak volna, ugye, fel lettél volna háborodva nagy önérzetesen?

nov. 10. 11:48
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!