Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez tényleg ezt jelenti egyes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tényleg ezt jelenti egyes nőknél?

Figyelt kérdés
Nő vagyok és megismertem egy másik lányt, akinek van egy cuki kis kutya tappancs tetkója a csípője körül és nagyon megtetszett, mert nekem is van kutyám és imádom, gondoltam csináltatnék én is ilyet. Megkérdeztem tőle hogy hol és mennyiért csinálták mert nagyon jól néz ki. Elmondta, de hozzá tette, hogy vigyázzak mit varratok magamra mert ez mást is jelenthet, nehogy félre értsék. Kérdeztem hogy mit, és a fülembe súgta, hogy hát olyan nőket akik a kutyájukkal... csinálják. Nem hittem el, mondtam hogy csak szívat, de kacsintott és azt mondta hogy első kézből tudja hogy így van. Ez tényleg így lenne?
nov. 8. 13:58
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Istenem... egyrészt csomó embert ismerek nőket és férfiakat akiknek van tappancs tetkójuk, másrészt TÉTELEZZÜK fel, hogy igazat mond, annak mi értelme lenne, hogy 2-6 évnyi börtönbüntetéssel sújtandó bűncselekményt követ el és direkt magára tetoválja ennek a jelét, hogy tudja a nagy világ :D
nov. 8. 14:02
 2/7 anonim ***** válasza:
68%
Azt a lányt nem ismerem, nem tudom hogyan viszonyul az ilyen szexhez, de van tudomásom ilyesmiröl.
nov. 8. 14:04
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
kérdéses az is hova tetoválja de amúgy igaz !
nov. 8. 14:10
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Fúj baszki.
nov. 8. 14:13
 5/7 cinderella_ ***** válasza:
100%

Először is fúj!!! 🤢

Nem semmi fantázia. 🤣🤣🤣

nov. 8. 15:20
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
😂😂😂😂undorito
nov. 8. 15:22
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak hulyiteni akart,te meg bevetted:)
nov. 8. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!