Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Érintetlen társaim! Ti letagad...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érintetlen társaim! Ti letagadjátok vagy vállaljátok?

Figyelt kérdés

Szűz vagyok, de én azt mondom, hogy volt párom, de meghalt és nem dolgoztam fel aztán azért nincs senkim. Holott ez nem igaz , viszont félek az emberektől főleg a nőktől így nem is merek beszélgetni velük.

Utóbbi időben viszont ahogy figyelem a viselkedésem nagyon lecseng, hogy szűz vagyok, nem értek bizonyos poénokat, és szituációkat. Félek, hogy kiderül ezért én már nem is megyek sehova.

nov. 8. 09:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem sokkal gázabb hazudni... nőként mondom. Az, hogy te szégyennek éled meg, hogy szűz vagy ne projektáld másra. Hidd el senki sem figyeli ennyire a reakcióidat. A szex amúgy sem egy olyan dolog hogy túl kell lenni rajta főleg nem az első(bár lehet nem az lesz a legjobb élmény), de megélni kell
nov. 8. 09:43
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy az 1 irja,szerintem sokkal rosszabb hazudni,pont ilyenről.Mert ha ismerkedni fogsz valakivel es ezt mondod neki es netalán komolyabbá válik akkor beszélheted ki magad a nagy hazugságból.

Nem tudom hány éves vagy,viszontinkabb vállald. Csak ne találj ki ilyen bromsagot

nov. 8. 09:48
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Kamus vagy, és a halált is beleszövöd a hazugságodba. Ez visszaélés az emberek bizalmával és empátiájával. Súlyos etikai vétség. Javulj meg, mert elvisz az Ördög!

Még egy dolog: Inkább mondd azt hogy "Erre nem fogok válaszolni", minthogy hazudj egy kérdésre!!!

Hetero férfi

nov. 8. 09:48
 4/16 menta34 ***** válasza:
100%
csak a végletek? :) Tök hülyeség a bezárkózás, ahogy a szüzességgel coming out is az... Járj emberek közé és cél nélkül dumálgass nőkkel amikor csak teheted, hobbiról, időjárásról, sorozatokról vagy bármiről. A nem megértett poénok és szituációk ... azért van neted, szóval alap dolgokkal nem kellene beégned, kb. ha a gyk-t olvasod már tudsz eleget :D hogy szituációkat nem értesz... ó ne aggódj, én se értek mindent, sokat tapasztalt 48 éves fejjel :))
nov. 8. 09:53
 5/16 anonim ***** válasza:
85%
Igazábol az hogy egyedul vagy, csak annak ciki, akit magát is zavar a dolog, és maga is annak tartja. Ez egy elég eros hazugság ilyen sztorit kidobni az asztalra, sot, ez a ciki. Inkább simán válaszold azt rá, hogy szingli vagyok. Nem szuz, szingli. Keresek, de nem találok. Ennyi. Nem kell tulragozni.
nov. 8. 09:53
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
A felnőtt kor ott kezdődik, ahol elkezded vállalni a felelősséget mindenért, amihez közöd van.
nov. 8. 09:56
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

De miért kell ekkora sz.r hazugságot kitalálni? Volt valakid, nem működött szétmentetek aztán kész ha már mindenképp mondani akarsz valamit.

A köznyelvben pedig annyit nem kerül elő a szex hogy ezt valaki egy sima ismerettség után megállapítsa.

nov. 8. 10:10
 8/16 A kérdező kommentje:

Na ez az. Pont, hogy szégyennek érzem ezt és nem tudom miért találtam ki. De most már nehéz innen kijönni így belesodortam magam a magányba.

Jó társaságotok van, hogy nem a központi téma a szex. Itt mindig az..

nov. 8. 11:14
 9/16 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
nov. 8. 11:23
 10/16 anonim ***** válasza:

Én egy nő vagyok.

RETTEGJ!!

nov. 8. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!