Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titkon egyik férfinak sem elég a párja? Mindig más nőkön gondolkodnak?
Férfiban létezik olyan, aki a szexualitását fantázia szinten is a párkapcsolatán belül tartja?
Elnézést, ha létezik ilyen, de olyan sokszor hallani azt kifejezetten férfiaktól, hogy más nő is felkelti a fantáziájukat
Jópofa kérdés. Itt egyébként a legnagyobb gond az idő. Mert a frissen megismert nő simán lehet elég izgalmas, de 5-10-20 év után? Ugyan.
Szóval kérdező, bár első nekifutásra okos amit keresel, voltaképp így nagy valószínűséggel nem olyat találsz, akiről almodnál hanem olyat aki tapasztalatlan idealista és/vagy szűz, vagy olyat, aki már elsőre hazudik :D bocs.
5-ös ne kamuzzál már. Itt van pl. balra ez a szeresdmagad reklám a fekete szexi rucis hosszú barna hajú nővel. Ne mond már, hogy nem néztél még soha úgy rá? nem hiszem el. Persze persze nem lépsz félre ezt értjük, de hogy ne vedd észre más nő szépségét ez kamu.
Amúgy aki tudja ki ez a nő a reklámon plíz árulja el :)))
Mindenki fantáziál. Aki a Gundelben ebédel minden nap, néha az is megkóstolná a sarki kifőzdében a csülköt.
Viszont ha otthon jól van lakatva, nem fog átmenni.
Az a baj, hogy a gondolatokat, érzelmeket nem lehet irányítani. Ha meglátok egy szép kerek fenekű, karcsú derekú nőt, nekem bizony átfut az agyamon 1-2dolog.
Főleg ha már vagy 3-4 napja nem volt szex otthon.
Viszont 1-2 kósza gondolat miatt senki nem dobná el azt amit évek alatt közösen építgetbek.
Sőt olyan eset is volt amikor a feleségem szólt rám az autóban, ő vezetett én nyomkodtam a telóm. Egyszer csak így szólt "nézd azt a csajt milyen hosszú lábai vannak"
Nagyon szép lány volt.
Nem is egyszer volt már hasonló.
Tehát a kérdésedre nincs egyszerű igen, vagy nem válasz.
Nem mindíg gondolok más nőkre, és ha igen akkor sem azért mert a párom nem elég nekem.
És bizony egyre sűrűbben a nős férfiak más férfiakon gondolkodnak és nagyon sokan nem állnak meg a gondolat szintjén..
Csak hát, fent kell tartani a látszatot a szép, kerek családi harmóniáról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!