Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi volt a legjobb/legmeglepőbb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legjobb/legmeglepőbb kamaszkori szexuális élményed?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy sok embertől hallottam már, hogy hazafelé menet az akkori barátnője meglepte, pl behúzta egy bokor mögé és lekapta. Veletek mik történtek már?
nov. 7. 08:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Anyám barátnője,aki sokat volt nálunk.

Nyáron együtt napoztak az udvaron,szép méretes,formás mellei voltak,mindig bámultam.

nov. 13. 14:14
 12/16 anonim ***** válasza:
24%

Belógtunk a vakok intézetének kertjébe.

Az ölembe ülve csináltuk egy padon. A rajta levő harisnya teljesen szét ment. De még évekig megőrizte.

nov. 14. 05:16
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Osztálykiránduláson a fürdőben egy fiú véletlenül pont oda állt ahol jött a víz. Először nem értettük mit csinál aztán leesett hogy pont most megy el.

Szépen lassan mindenki csinálta utána a fiúk és a lányok is. Nyilván úgy hogy ne legyen feltűnő és a tanárok se vegyék észre.

Szerintem az volt életem egyik legjobb orgazmusa.

nov. 14. 08:13
 14/16 anonim ***** válasza:
50%
Szülőket többször is meglestem és ez nagyon tetszett
nov. 14. 10:38
 15/16 érdeklődő35 ***** válasza:

13#

Hányadikban?

nov. 14. 11:02
 16/16 anonim ***** válasza:

15-ös

7 vagy 8 már nem tudom.

nov. 14. 12:08
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!