Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi volt a legjobb/legmeglepőbb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legjobb/legmeglepőbb kamaszkori szexuális élményed?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy sok embertől hallottam már, hogy hazafelé menet az akkori barátnője meglepte, pl behúzta egy bokor mögé és lekapta. Veletek mik történtek már?
nov. 7. 08:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
82%

a maszturbálás annak számít?

mikor először kivertem magamnak, az jó élmény volt.

Előtte azt sem tudtam mi ez a dudorodó valami :D

voltam vagy 12...

nov. 7. 09:07
 2/16 anonim ***** válasza:
78%

Mikor egy buli után én, bnőm és a hugom hazaértünk, akkor bementünk a szobámba mindhárman, levetköztünk, és amíg bnőmet dugtam, tesóm nézte végig és közben maszturbált, illetve az előjátéknál fogdosta a farkam.

Mivel ittasak voltunk, meg sem fordult a fejünkben, h ez nem egészen normális így. Azóta sem beszétünk róla, de ez már vagy 15 éve történt.

nov. 7. 09:08
 3/16 anonim ***** válasza:
81%
Amikor először masztiztam :D Havernál aludtam és elmagyarázta hogy kell csinálni, meg hogy lesz a végén egy jó érzés. Aztán másnap hazamentem és csináltam ahogy mondta, aztán olyat élveztem hogy a lábaim is beleremegtek :D 9 éves voltam.
nov. 7. 09:24
 4/16 anonim ***** válasza:
62%
(Utolsó vagyok) bár az véleményes, hogy egy 9 éves kamasznak számít-e, de a tudatos masztizás már szerintem a kamaszkorhoz kötődik
nov. 7. 09:25
 5/16 anonim ***** válasza:
88%

A buszon egy nálam idősebb csaj folyamatosan tolta felém a punciját (én ültem, ő az ülés mellett állt), én meg kicsit megsimogattam neki így ruhán keresztül. Erre ő minden fékezésnél ilyen kamu dülöngéseket rendezett, és ilyenkor mind jobban hozzányomódtak az ujjaim a puncijához.

Arca nem volt valami jó csaj, de legalább vékony volt és formás. Szerintem rég nem volt megcsinálva.

nov. 7. 09:57
 6/16 anonim ***** válasza:
91%
Osztálykiránduláson a buszon az ölemben ült egy csaj. Amikor úthibához értünk, elkezdett döcögni a busz... nem volt könnyű nem belespriccelni a gatyámba.
nov. 7. 10:02
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
15 évesen egy parkban dugni éjszaka az akkori barátnőmmel :)
nov. 7. 12:34
 8/16 anonim ***** válasza:
15%
Ennyi kamut ba**meg 🤣
nov. 7. 12:59
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Amikor először jött a cucc, meglepődtem. Aztán később már büszkén arra gondoltam, hogy most már férfi vagyok, lehet gyerekem is, ha akarom
nov. 7. 16:18
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Kimaradt a szex a kamaszkoromból (is) így nincs ilyen.
nov. 8. 00:12
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!