Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legjobb/legmeglepőbb kamaszkori szexuális élményed?
a maszturbálás annak számít?
mikor először kivertem magamnak, az jó élmény volt.
Előtte azt sem tudtam mi ez a dudorodó valami :D
voltam vagy 12...
Mikor egy buli után én, bnőm és a hugom hazaértünk, akkor bementünk a szobámba mindhárman, levetköztünk, és amíg bnőmet dugtam, tesóm nézte végig és közben maszturbált, illetve az előjátéknál fogdosta a farkam.
Mivel ittasak voltunk, meg sem fordult a fejünkben, h ez nem egészen normális így. Azóta sem beszétünk róla, de ez már vagy 15 éve történt.
A buszon egy nálam idősebb csaj folyamatosan tolta felém a punciját (én ültem, ő az ülés mellett állt), én meg kicsit megsimogattam neki így ruhán keresztül. Erre ő minden fékezésnél ilyen kamu dülöngéseket rendezett, és ilyenkor mind jobban hozzányomódtak az ujjaim a puncijához.
Arca nem volt valami jó csaj, de legalább vékony volt és formás. Szerintem rég nem volt megcsinálva.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!