Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lehet úgy kapcsolatom ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet úgy kapcsolatom ha leginkább az orális szexet szeretem adni a kis péniszem miatt?

Figyelt kérdés
nov. 6. 04:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
68%
#10es sajnos nem kamu minden szó igaz amit írtam!8 évig voltam leghosszabb ideig kapcsolatban ott nekem se ezzel volt gondom!azóta 3 lánytól kaptam nemleges választ mikor megtudták/látták a méretem!
nov. 6. 12:26
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne mondj le arról sem, hogy kapjad az orált. Pont szopásnál a legkevésbé probléma, hogy kicsi. A legtöbb csaj max 10 centit tud bekapni belőle, ahogy tapasztaltam, és többet nem igazán.
nov. 9. 09:48
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is kicsi, megis sok nővel volt szexuális kapcsolatom. 70-80 partnerem volt már kb. Alkalmiak, visszatérő szexek és szeretői kapcsolatok. Hosszú évekig űztem ezt a műfajt. Nem vagyok rá büszke, de megtörtént. Már nem teszem, jelenlegi, állandó kapcsolatomban már nem

lépek félre. Vendéglátásban dolgoztam, nem volt nehéz ismerkedni. Csak azt akarom mondani, kis farokkal sem kell magunkat temetni. A fellépés, kisugárzás, jó technika is sokat számít. És ami fontos, egy nőt se hagyj orgazmus nélkül.

nov. 10. 09:15
 14/15 anonim ***** válasza:
Mert mekkora neked ?
nov. 10. 09:28
 15/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat

12cm

nov. 10. 09:31
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!