Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet úgy kapcsolatom ha leginkább az orális szexet szeretem adni a kis péniszem miatt?
Figyelt kérdés
nov. 6. 04:40
1/15 anonim válasza:
A kis pénisz miatt lehet,de az ezzel kapcsolatos fóbia miatt aligha.
2/15 A kérdező kommentje:
Fóbiám nincs, csak enyhe gátlásom. Már több nővel voltam, próbálom leküzdeni.
nov. 6. 05:05
3/15 anonim válasza:
Jól teszed. Változtatni nem tudsz rajt, igy is lesz kapcsolatod.
Fontos a jó nyelvtecnika, de a személyiségedet fejlezd, hogy érdekes legyél.
8/15 anonim válasza:
Nekem is kicsi(12cm)és én is nagyon gátlásos vagyok nők terén több elutasítást is kaptam emiatt és az önbizalmam egyenlő lett a nullával!ezért inkább a perverz dolgokra próbálok fókuszálni ilyen lányokat keresek tabuk nélkül!szeretem az extrém dolgokat és ha találok rá női partnert legalább mindketten élvezzük!
9/15 anonim válasza:
Akik azt írják, hogy a méret nem számít, meg, hogy jó a kicsi is stb, azok mit szólnak a 8-as válaszához? Csak mert tegnap is nem egy ilyen egysejtűvel vitatkoztam.
10/15 anonim válasza:
Azt,hogy kamu.Nekem is akkora,de soha,semmi gondot nem okozott
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!