Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátnőm mellettem maszturbá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm mellettem maszturbál éjszaka, amikor alszom?

Figyelt kérdés
Erre keltem nemrég hajnalban. Nyilván tagadja. Nem is zavarna a dolog, ha velem a szexhez nem lenne mindig "fáradt". Borzalmasan megalázva érzem magam emiatt. Szerintetek erre hogyan kéne reagáljak?
nov. 5. 17:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Azért jól bírod, ha hetekig, hónapokig se ő nem elégít ki és nem is nyúlsz magadhoz. Én azért napi szinten kivertem magamnak, amikor a felségem nem akart szexelni. Sőt, még ő mondta, hogy intézzem el magamnak. Itt nem is az a probléma, hogy ő is magának intézi, hanem az, hogy ha ez így megy tovább évtizedeken át, akkor le fogsz szokni a szexről, mint én, és lazán ki fogsz bírni heteket is anélkül, hogy vágynál rá. Tapasztalatból mondom. A barátnőddel most ne foglalkozz, azt döntsd el, hogy te akarsz-e így élni? Ad annyi pluszt a kapcsolatotok más téren, hogy a szexet beáldozd miatta? Ha igen, akkor persze maradj vele, de ha nem, akkor miért nem keresel másik nőt? Ő meg masztizzon egyedül!
nov. 5. 19:01
 12/16 anonim ***** válasza:
79%

Fuss neki mégegyszer, légy türelmes, mond neki hogy legközelebb keltsen fel...

Ha nem változik a hozzáállása és nem is lesz több szex, akkor engedd el...

nov. 5. 20:04
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan már ! A csajnak volt egy erotikus álma (idegennel) felébredt és befejezte .
nov. 5. 22:30
 14/16 anonim ***** válasza:

Sajnos egyértelmű, hogy nem kíván, nincs kémia!

Azt nem értem a mai nőkben, hogy mikor ez megjelenik, minek maradnak a szerencsétlen faszikkal?

De komolyan?.??

Csajok? Megfejtés?

Sajnos ennek reszeltek papikám😔😔

nov. 6. 19:23
 15/16 A kérdező kommentje:
Azóta persze próbálkozik rám mászni néha, de nekem egyszerűen nem megy. Kicsit olyan eső után köpönyeg dolog nekem. Egyszerűen nem látom értelmét szexelni ilyen körülmények között, gondolom most is csak muszájból csinálná.
nov. 9. 20:33
 16/16 anonim ***** válasza:
54%
Hát ez az. Ez a vége az ilyesminek. A következő meg az lesz, hogy biztosan van valakid, azért nem kívánod őt. Az meg eszébe se jut, hogy az ő viselkedése vezetett idáig.
nov. 10. 07:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!