Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm mellettem maszturbál éjszaka, amikor alszom?
Figyelt kérdés
Erre keltem nemrég hajnalban. Nyilván tagadja. Nem is zavarna a dolog, ha velem a szexhez nem lenne mindig "fáradt". Borzalmasan megalázva érzem magam emiatt. Szerintetek erre hogyan kéne reagáljak?nov. 5. 17:56
1/16 anonim válasza:
"hogyan kéne reagáljak?"
Beszéld meg vele és ha leszarja az egészet, meg elkezd téged beállítani a faßfejnek, akkor hagyd ott a gečibe és keress egy olyan barátnőt, aki nem szánalomból van veled.
2/16 A kérdező kommentje:
Próbáltam megbeszélni vele, hogy nyugodtan mondja meg, ha valami nem jó, vagy kevésnek érzi, én hajlandó vagyok bármin változtatni, ha úgy neki jobb lenne. Természetesen az lett a vége, hogy összevesztünk, és ő volt megsértődve a végén.
nov. 5. 18:11
3/16 grafno válasza:
Lehet keveset adsz neki és neki több kellene.
4/16 anonim válasza:
#2 Nem szeretnék belepofázni az életedbe, de ez így egy rémálom lesz, szexuálisan frusztrált leszel, mint az állat, veszekedések lesznek és előbb-utóbb, ha nem te szakítasz, akkor ő fog. Annyiszor láttam már lejátszódni ezt a forgatókönyvet, ne gondold, hogy a te helyzeted más lesz. Ezt csupán jóindulatból mondom neked, hogy ne pazarolj el annyi időt feleslegesen és ne szenvedj annyit, ha nem muszáj.
5/16 anonim válasza:
#3 A kérdező "adna neki" rendesen, csak a barátnője mindig fáradt hozzá. Ami tudjuk, hogy mit jelent legtöbbször...
6/16 A kérdező kommentje:
Én nagyon szívesen adnék többet, sok veszekedés is volt belőle anno, hogy szerintem nagyon kevés a szex. Azt hittem az utóbbi időben talán kicsit elkezdett mérséklődni a helyzet, aztán most meg jött ez. Én próbálok megértően állni a dologhoz, de ezt így ebben a formában nagyon nehezen tudom most feldolgozni.
nov. 5. 18:23
7/16 anonim válasza:
"Rád fáradt" hm.....de ő masztizik mert kívánja a szexet. Érdekes ez, beszélj vele hogy ez így nagyon nem jó.Ha nem lesz változás, keress olyat aki téged kíván.
9/16 A kérdező kommentje:
Próbáltam megbeszélni másnap,mert aznap este köpni, nyelni nem tudtam a történtek miatt. Nyilván nagy veszekedés lett belőle, mert hogy én "hazugnak" tartom akkor szerinte, ha nem hiszem el, hogy nem volt semmi, mikor a saját szememmel/fülemmel láttam, hallottam. Egyszerűen olyan helyzet volt, amit nem lehet félre érteni. Nyilván nem jutott sehova a vita, így végül megpróbáltam kibékülni, látszólag sikerült. Ettől függetlenül továbbra is ugyanúgy felkavar a dolog, ha rá gondolok, de azt se tudom hogy hozzam fel, hogy ne legyen belőle veszekedés, így itt maradtam magamnak a kétségeimmel. Köszönöm egyébként a válaszokat, már ez is segít valamilyen szinten, hogy valahol el tudom mondani, mert azt se tudom kivel tudnám megbeszélni.
nov. 5. 18:31
10/16 A kérdező kommentje:
#8 de igen, szoktam maszturbálni. Akkor, amikor hetekig, hónapokig egymáshoz sem érünk, mert ő "fáradt". Megcsalni nem akarom, így más lehetőségem nincs. Viszont neki ott lett volna az egész este, hogy valamit kezdeményezzen, ha annyira kívánja, ehelyett inkább úgy, hogy konkrétan ott fekszem mellette és azt hiszi, hogy alszok, saját magát "szórakoztatja". Soha az életben nem utasítottam vissza a közelését. Szerintem ez lényeges különbség, és ezért esik borzasztóan rosszul az egész.
nov. 5. 18:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!