Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen nem hétköznapi vágyaid vannak? Cikinek tartod vagy felvállalod?
Szex egy szép, cicis ázsiai csajjal. Szex egy fekete csajjal.
Szex egy kis növésű csajjal :P
Szerintem a fentiek nagy része teljesen hétköznapi vágy annak ellenére, hogy nem szoktunk ilyesmit mások orrára kötni, ha amúgy semmi közük hozzá. Én például akivel anoním módon beszélgetek a neten, annak el szoktam mondani az ilyesmit, még durvábbat is, mert nem ismerjük egymást és nem számít a dolog, aztán általában kiderül, hogy semmivel se szokatlanabbak az én vágyaim mint a másiké. Ezen kívül a feleségemnek is el szoktam mondani, mert neki még gyakorlatban is lehetne hozzá köze ha szeretné. De úgy a fizikai környezetemben olyanoknak, akikkel amúgy se téma a szex, azoknak nyilván nem mondom el, mert semmi közük hozzá és mindenkinek kényelmetlen helyzetet okozna. Persze vlószínűleg ők se különbek a többieknél, de személyes kontaktusnál mindenki mindent tagad, mindenki csak gyereknemzés céljából, sötétben és misszionárius pózban csinálja takaró alatt a hites feleségével.
Szóval meg kell válogatni, hogy mikor, kinek és mit lehet elmondani.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!