Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen nem hétköznapi vágyaid...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen nem hétköznapi vágyaid vannak? Cikinek tartod vagy felvállalod?

Figyelt kérdés
nov. 5. 16:01
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Cum control, navel play fetish. F.
nov. 5. 16:40
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Pisi szex,de csak kapni. Persze, hogy titkolom,ki is vágna a feleségem, mással meg már nem élhetem meg.
nov. 5. 17:04
 13/25 anonim ***** válasza:
Sub lánnyal egy kiadós ke*élés. F.
nov. 5. 17:13
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Szex egy szép, cicis ázsiai csajjal. Szex egy fekete csajjal.

Szex egy kis növésű csajjal :P

nov. 5. 17:38
 15/25 anonim ***** válasza:
89%

Húgom alázzon.

L

nov. 5. 17:41
 16/25 anonim ***** válasza:
90%
Tudatosan teherbe ejteni egy nőt.
nov. 5. 17:53
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Bdsm játékok egy vékony, magas nővel, aki még kezdő ebben a témában.
nov. 5. 17:56
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a fentiek nagy része teljesen hétköznapi vágy annak ellenére, hogy nem szoktunk ilyesmit mások orrára kötni, ha amúgy semmi közük hozzá. Én például akivel anoním módon beszélgetek a neten, annak el szoktam mondani az ilyesmit, még durvábbat is, mert nem ismerjük egymást és nem számít a dolog, aztán általában kiderül, hogy semmivel se szokatlanabbak az én vágyaim mint a másiké. Ezen kívül a feleségemnek is el szoktam mondani, mert neki még gyakorlatban is lehetne hozzá köze ha szeretné. De úgy a fizikai környezetemben olyanoknak, akikkel amúgy se téma a szex, azoknak nyilván nem mondom el, mert semmi közük hozzá és mindenkinek kényelmetlen helyzetet okozna. Persze vlószínűleg ők se különbek a többieknél, de személyes kontaktusnál mindenki mindent tagad, mindenki csak gyereknemzés céljából, sötétben és misszionárius pózban csinálja takaró alatt a hites feleségével.

Szóval meg kell válogatni, hogy mikor, kinek és mit lehet elmondani.

nov. 5. 18:54
 19/25 anonim ***** válasza:
#9 egyáltalán nem kivitelezhetetlen, de elengedhetetlen feltétele hogy a párod is benne legyen a dologban. A nélkül tényleg nem fog menni. 3. játékost meg bármelyik swingerben le tudtok akasztani hozzá akár többet is (egy valamire figyeljetek: álljon a cerka rendesen, mert DP-zni csak teljesen álló szerszámokkal lehet!).
nov. 5. 21:04
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Lábfétis kipróbálása egy karatés nővel. Nem tartom cikinek, de egyszerűen kivitelezhetetlen.
nov. 6. 07:08
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!