Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen nem hétköznapi vágyaid vannak? Cikinek tartod vagy felvállalod?
Hogy egyszerre két tinilánnyal legyek vagy akár egy is. Csak mivel én erről korban lemaradtam így megnézem őket aztán ennyi.
Magam részéről nem érzem kínosnak mert én tudom nekem mi a jó viszont nem hangoztatom szerintem érthető miért.
feleségként nagyon vágyom rá illetve fantáziálok arról hogy férjem és egy másik férfi van egyszerre a punc.imban és jól meg.dugnak úgy együtt! illetve arról is szoktam ábrándozni hogy egy nagy farkú férfi dugja punci.mat és férjem jól kinyal a hogy a nagy farkú pasi dugná punc.imat!
de tudom hogy ez nem életszerű!! ez a valóságban egyszerűen ki vitelezhetetlen! igazából nem értem én se miért fantáziálok ilyenekről és szégyellem is magam, de ha masztizom pl mindig ezekre gondolok közben és hamar el is élvezek! soha nem beszélnék erről senkinek, férjemnek sem
36N
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!