Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lett ennyi életképtelen "férfi"?
Nagyfarkú férfiként írom, hogy én sem értem. Azt hittem, hogy ez csak külfödön népszerű, de nem. 26 évesen már 3 házas/életkapcsolatban lévő nővel volt szexkapcsolatom és kettő esetben a férj is tudott róla. De itt is olvastam már elég sok férfi kommentelőt, akik simán engednék a feleségüknek.
Nekem eszembe se jutna ilyen. Nem tudnék férfiként tekinteni magamra. Hát még a feleségem.
Mert a farka végett azt gondolja azzal tudja megtartani hogy ha olyan dugja meg akinek nagy van. Azt a nőt sem értem aki ilyenbe belemegy.
Ez a nagy farok kérdés legfeljebb tinilányok kiváltsága lehet akik azt sem tudják miről van szó.
Ez egy érdekes kérdés am.
Én nem tartom magam életképtelennek, de 2 ffi, 1 nő hármasban nőttem fel.
Ergo nekem ez természetes.
Mármint az a rész, hogy ketten vagyunk a párommal mondjuk.
A cuckold az már más azt én se nagyon értem, de ha nekik így jó legyenek boldogok így!
36/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!