Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik a gyakoribb egy párkapcsolatban ja a nő vagy a férfi nem akarja orálisan kényeztetni a párját?
Figyelt kérdés
Melyik az elfogadottabb ha a férfi vagy ha a nő nem hajlandó csinálni.ma 06:16
A kérdező szavazást indított:
Nők esetében gyakoribb
Nők esetében elfogadottabb
Férfiak esetében gyakoribb
Férfiak esetében elfogadottabb
Egyforma
10 szavazat
1/3 anonim válasza:
Saját tapasztalat: mindössze egy nőm volt, aki nem akart orálozni és nyalni se hagyta magát. Eleinte... szakítás után pár hónappal visszakönyörögte magát és akkor már levett szájjal is. Mondjuk úgy, hogy meglátszott a gyakorlat hiánya... egyébként mindenki szó nélkül bekapta, kérni sem kellett és természetesen én sem maradtam "adósa" a hölgyeknek.
49F
2/3 A kérdező kommentje:
Azóta is vele vagy?
ma 06:48
3/3 anonim válasza:
Nem, ez már régi történet. Sok partnerem volt előtte is és utána is. Rajta kívül mindegyikük szerette az orált adni is, kapni is. Persze ez csak az èn tapasztalatom, nem releváns. Lehet, csak én voltam szerencsés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!