Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A párom lánya rám mozdult,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom lánya rám mozdult, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Van egy két éves kapcsolatom, a lánya most 16 éves és elkezdett furán viselkedni, kihívó dolgokat mond ha nem hallja az anyja, vagy épp olyan ruhában flangál előttem ami nagyon oda illő. Pl van hogy a párom este későn ér haza munkából (kasszás és este 10ig vannak) akkor Petra sokszor egy kis has pólóban és francia bugyiban jön megy a nappaliban előttem. Nem merek szólni az anyjának mert félek hogy vitát szül vagy én ütöm meg a bokámat.
tegnap 08:46
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
62%
Minekt szokott modani? All kozbe a farkad? 🤣
tegnap 09:51
 12/23 anonim ***** válasza:
65%
Tekints úgy rá, mint egy friss tescos baconos stanglira :D
tegnap 09:52
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Anyja a munkába szop, a lánya meg otthon 🤣
tegnap 09:54
 14/23 kisördög1 ***** válasza:
84%

Azért hihetetlen, hogy vannak akik szaladnának az anyához. Na őket nem nevezném felnőtt férfinek, egy óvodás csinál ilyet!

Egy férfi az alábbiak közül választ (és nem szalad anyukához árulkodni)

1. Beszélsz a lánnyal, hogy neked ez nem fér bele, nem vagy rá vevő.

2. Csendben figyeled és élvezed a műsort mert valószínűleg nem néz ki rosszul.

3. Lefekszel vele

tegnap 10:35
 15/23 anonim ***** válasza:
#14 De leginkább a 2 és 3 😂
tegnap 10:36
 16/23 kisördög1 ***** válasza:
15: Én is azokat a verziókat választanám :)
tegnap 10:40
 17/23 anonim ***** válasza:
Kerdore vonod hogy hogy kepzeli ezt?!
tegnap 10:41
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Azért a mai 16 éveseknél nem annyira ritka darab egy haspolo. Meg az hogy bugyiban van, még mindig nem elég jel arra, hogy akar téged. Lehet csak simán nem szégyenlos. Te is, én is van, hogy végig megyunk a házon boxerben. Akkor egy 16 éves lány miért nem mehetne végig? Valoszinuleg csak nagyon kozvetlen csaj. AMig nem mond kimondottan olyan, vagy nem flortolget veled, ezek még nem egyértelmu jelek. Inkább csak az, hogy elfogadott és nem zavartatja magát álltalad.
tegnap 11:30
 19/23 anonim ***** válasza:
48%
Miért vagy ezen meglepődve? Te meg rámozdultál az anyjára!
tegnap 11:32
 20/23 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem meg csak túlkepzeled ezeket és esze ágába sincs veled kikezdeni a lánynak .
tegnap 11:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!