Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom lánya rám mozdult, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Van egy két éves kapcsolatom, a lánya most 16 éves és elkezdett furán viselkedni, kihívó dolgokat mond ha nem hallja az anyja, vagy épp olyan ruhában flangál előttem ami nagyon oda illő. Pl van hogy a párom este későn ér haza munkából (kasszás és este 10ig vannak) akkor Petra sokszor egy kis has pólóban és francia bugyiban jön megy a nappaliban előttem. Nem merek szólni az anyjának mert félek hogy vitát szül vagy én ütöm meg a bokámat.tegnap 08:46
1/23 anonim válasza:
Nézni szabad. Legalább jó csaj? Nem bunkóságból kérdezem.
2/23 anonim válasza:
Kamu, és azt is tudom, hogy ki vagy, az írás stílusából meg lehet ismerni!
3/23 anonim válasza:
Valószínűleg kamu. Viszont nálunk a városban van egy anya-lánya pár akik ugyan azzal a pasival dugnak. Ha nem kamu akkor ne fogd vissza magad. 😂
5/23 anonim válasza:
A lány 16, anyuka 38 ha jól tudom. Érdekes módszer, de úgy tudom azért mert így legalább tudja hogy kivel fekszik le. 😂
Bár
7/23 anonim válasza:
Ha nem kamu lenne a sztori, én próbálnék beszélni az anyjával...vaaagy inkább csak menekülnék.
8/23 anonim válasza:
Titokba hangrogzitovel vedd fel miket mond és jatszd le az anyjának
9/23 anonim válasza:
A tescoba dolgozik a párod? Akkor is csinálja ezt amikor akció váltás van?
10/23 anonim válasza:
Nézd meg az anyját b*** meg a lányát... vagy hogy is van az a mondás? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!