Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteró fiúk!Ha melegek lennétek melyik szerepet választanátok?
Figyelt kérdés
Aktív vagy passzív?okt. 30. 22:03
12/34 anonim válasza:
Hetero fiu hogy akarna passziv lenni? Meg fiúsegget dugni?
Ha akarna akkor meg az biszex
13/34 anonim válasza:
Én sokat filoztam.35 vagyok de 20cm a farkam s mindig is izgatott hogy egy fiatal helyes srác leszopjon de úgy istenesen..De még nem volt lehetőség..
14/34 anonim válasza:
De a passziv nem az hogy őt dugják? Nekem ezek se világosak teljesen.
15/34 anonim válasza:
De az
Megnézném hány hetero fiu engedné hogy megdugják
16/34 anonim válasza:
Bennem lehet van hajlam de egy helyes fiatal szépfarkú megdughatna..Állítólag isteni az orgazmus..
17/34 anonim válasza:
Én hetero vagyok de egyszer megdughatna valami lányosabb fiu.
19/34 anonim válasza:
18. általában igaz, de épp ez lenne benne a +
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!