Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fantáziáltál már olyan személyről szexuálisan, akivel kapcsolatban nem lett volna szabad hogy ilyen vágyaid legyenek? 23/L
Igen,férjem öccse az a bizonyos személy akiről szoktam,mielőtt lepontoztok szólok,hogy már nagyon régóta ismerem,de ez csak egy ideje van így,régen nem voltak ilyen gondolataim,de kiváltotta belőlem és most nagyon nehéz ezt kibírni.
(3 éve már)🫣
De azzal is valóban egyetértek aki szerint,ez nem helyes,viszont bárhogy próbáltam nem tudok már nem úgy nézni rá sem elfelejteni és túl tenni magam rajta.Ezt csak az érti,aki ugyanígy van/volt és ez így van rendjén mástól nem is várok megértést.
Ezek utan a kommentek utan en nem akorok meghazasodni!!!
Minek? Hogy jojjon a pizzas es ra masztizzon mikozben az en felesegem...pohhh
Természetesen : Általában idősebb nőkről akivel beszélgető viszonyba keveredtem, iskolába vagy a kondiba, és szoláriumba is.
És akkor elképzeltem milyen jó lenne velük ezt - azt át élni. Fiatalabb koromban többet, de mostanában is😘 38F
Baratnöm hugarol. Meg volt hogy egy haveromrol.
F.
Unoka tesóm le....
15 évesek voltunk mindketten.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!