Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fantáziáltál már olyan személyről szexuálisan, akivel kapcsolatban nem lett volna szabad hogy ilyen vágyaid legyenek? 23/L
Figyelt kérdés
okt. 30. 10:01
31/51 anonim válasza:
Nem is egyszer!
Akkor lelkiismeret furdalásom volt,most meg már bánom.
32/51 anonim válasza:
Ohh de még hányszor, amikor ruha nélkül láttam a nővéremet az sokáig bennem volt ( de csak egy fantázia és nem több ) 24/f
33/51 anonim válasza:
Mély meditácioba, tudatos álomba megtörténhet
34/51 anonim válasza:
Nem is egy személyről fantáziáltam már !f
35/51 anonim válasza:
Èletemben mindig hüséges voltam mint testben ugy fejben is és most elöször fordult meg a fejemben a legjobb barátomról fantáziálni. Pedig már mióta családom van gyerekek férj Minden… egyszerüen nem tudok ezzel mit kezdeni. Hosszabb ideje ismer mint a férjem és majdnemhogy testvèri szinten vagyunk jóban… de Pont ezèrt mondják azt, hogy elöbb utóbb férfi ès nö között nem lehet barátság.. fogalmam sincs hogy folytsam el, mert nem tudom elkèpzelni az èletemet nèlküle.. :/
Szóval röviden: Igen
36/51 anonim válasza:
Igen, a feleségem barátnőjének a lányáról.
Szigorúan fantázia. 40+F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!