Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg vissza lehet élni egy ilyen hangfelvétellel? Többi lent
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy valaki készít egy hangfelvételt, amin hallatszik ahogy maszti közben nyög. Semmit nem mond, semmi más csak ahogy nyög és sóhajtozik. Tényleg be lehet azonosítani az illetőt pusztán a hang alapján? Sokan mondták már hogy ők azért nem készítenek még hangfelvételt sem, mert mi van ha kikerül a netre és beazonosítja őket valaki. Én sosem féltem ettőlokt. 30. 08:45
1/4 anonim válasza:
Szerintem nyögés alapjàn elég nehéz valakit beazonosítani nem azt mondom hogy lehetetlen de ha csak nyögés hallatszik szerintem nehéz. Amúgy meg ha odaìrjàk hogy az Kis Pista vagy Nagy Julcsi hangja az meg màr sérti a személyiségi jogokat és perelheted azt aki felrakja az engedélyed nélkül ill egyéb jogi lépéseket tehetsz
2/4 A kérdező kommentje:
Hát igen, csakhogy ezzel az is kiderül hogy én küldtem ilyen hangot, úgy értem mások számára is kiderül, pl az ismerősök, rokonok, akik amúgy nem valószínű hogy az adott oldalon ahová felkerült, megtalálták volna
okt. 30. 09:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!