Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Milyen kamerarendszer lehet...

Milyen kamerarendszer lehet jó otthonra? 2 kamerát szeretnénk, amiről vissza is lehet nézni pár nap múlva, mi történt, és legyen hangfelvétel is, kb ennyi.

Figyelt kérdés

láttam ilyet:

[link]

meg ilyet is:

[link]

egyik sokkal olcsóbb, és nem kell hozzá merevlemez, gondolom netről megy, ezért wireless, de gondolom ha nincs net, nem is rögzít, míg a vezetékes igen. Próbáltam kamerás cégeket hívni, de nem igazán voltak segítőkészek, meg csak a saját terméküket szajkózták, lekezelőek voltak, azt mondták, olvassam el a honlapon, ott le vannak írva a dolgok. Ebayen elég sokféle van, ugyanazok itthon azok a duplájába kerülnek.

2018. jún. 2. 19:56
 1/1 anonim ***** válasza:
2regi mobiltelefon? Nekem bevált.
2018. jún. 2. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!