Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem vágyom a szexre a barátomm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vágyom a szexre a barátommal ugy mint az elején, miert van?

Figyelt kérdés
4 eve vagyunk egyutt, az elején ezzel semmi problema nem volt. 3 eve fogamzasgatlot szedek, azota van ez közöttünk. Mar este nem keltem fel hogy szeretnem csinálni, nem én kezdeményezek. Neki ez nem esik jól, de én meg nem érzem azt hogy én lennék a hibas teljes mértékben. A fogamzasgatlo ennyire hatással lenne ram? Valaki járt mar hasonló cipőben? Szeretem és semmi bajom amikor csinaljuk, de magamtol nem mondom neki hogy mehet. Sokszor ugy érzi könyörögnie kell hogy csinaljuk.. Vélemény valakinek erről?

okt. 29. 21:04
 1/6 anonim ***** válasza:
6%
Kellene a változatosság. Másik farkat is próbálj ki.
okt. 29. 21:11
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

A fogamzásgátló egyik lehetséges mellékhatása hogy odab.sz a libidónak. Van akinél semmilyen változást nem okoz, másnak meg szinte lenullázza.

Kérj másik készítményt a nőgyógyászodtól! S csempésszetek vissza a tüzet, a vágyat a kapcsolatotokba különben erős feszültséget (vagy éppen szakítást idővel) fog okozni!

okt. 29. 21:19
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet fogamzásgátló, de lehet természetes is.
okt. 29. 22:00
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Bármelyik lehet,de én hasonló cipőben járok. 1 éve szedem a tabit, azelőtt a libidóm az egekben volt, most alig vágyom szexre. Én abbahagyom a bogyót,mert több a negatív hatása,mint a pozitív.
okt. 29. 22:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon levitte a libidót az évek alatt, én is most hagytam abba. Azóta sokkal jobban nedvesedek és a libidóm is kezd visszatérni. Simán lehet, hogy attól van neked is:/
nov. 1. 21:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem a betegtájékoztatómban is benne van és sokat olvastam a témában,tapasztalatokat is. Nekem nincs semmi más változás az életemben,csak a gyógyszer. 4-es voltam.
nov. 2. 09:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!