Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet ez a jelenség a webcam oldalon?
Figyelt kérdés
van egy webcam oldal (stripchat) és azt vettem észre hogy délelőtt meg koradélután mindig 4000-5000 modell van online és olyan délután 2-3-4 fele kezd igazán sok modell online lenni akkor eléri a fentlévő modellek száma a 8000-9000-et és így marad egész késő estig.
Szerintem furcsa ez.
Mi lehet ennek az oka?
Kicsit félelmetesnek tartom hogy idősávokban van sok modell.
okt. 29. 12:22
A kérdező szavazást indított:
Egyszerű oka lehet
Bonyolult oka van
6 szavazat
1/4 anonim válasza:
Mert a legtöbb f@szi 8:00-tól 16:00-ig dolgozik, ahogy én is. Csak most munka közben is inkább gyakorizok, hogy tudjak az emberek vége láthatatlan kérdéseire válaszolni. A modellek is tudják, hogy jobban megéri(anyagilag) olyan idősávban mutogatni a pinájukat, amikor jóval több a (fizető)néző is.
3/4 anonim válasza:
Ahogy fent is írják, mert olyankor van a legtöbb vendég. Ha Európára "szakosodott" a felület akkor délután vannak a legtöbb - s ez illeszkedik a k.rva napirendjéhez is. Ha tengerentúlra akkor meg az ottani időbeosztás szerint "dolgoznak" a lányok.
4/4 anonim válasza:
az hogy ezek külföldi, europan kivüli csajok és náluk más az időzona, sok a dél amerikai, kolumbiai
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!