Miért van hatványozottan ez a jelenség ezen az oldalon?
Várj, nemsokára incel leszel te is, mert véleményezted őnagyságukat...
És akkor ezek adják a tuti tippeket a felnőtt kapcsolatok kategóriában, én néha csak fogom a fejem a válaszok értékelésén, totál beteg nőhorda van ott, bár a spekuláns, összeesküvéselmélet, és férfikiírtó incelek se piskóták.
Ezt eredményezi a modern nevelés, totál hulladék emberek próbálnak társat keresni.
Én azt javaslom, itt inkább ne ismerkedj.
Vannak értelmes, normális emberek, én már találtam, de hamar kikopnak innen, ép elmével nehéz ezt bírni.
Hát a felnőtt párkapcsolatok az tényleg a legalja. Tele van mindenféle sérült férfigyűlölővel, meg gyakorló pszichopatával, aki azt élvezi ha másokat szadizhat vagy lenyomhat. Ritka szánalmasak az ottaniak ahogy ezen élvezkednek, hiába, van akinek a megkeseredett életében már csak ennyi öröm maradt.
Meg azt is bírom amikor feminizmusnak próbálják beállítani a totális kettős mércét, ahol mindig mindenért kizárólag a férfi a hibás és a nő pedig a jó. Szánalmas képmutató és gyűlölködő bagázs, tele hazugsággal és tettetéssel a saját csodás életükről. Ha a negyede igaz lenne, már boldogak lehetnének. De akkor nem ott gyűlölködnének naphosszat, egymást fel és a férfiakat lepontozva. És így a kör máris bezárult.
van az a mondás, hogy csak az a normális, akit nem ismersz eléggé - szent igaz!
az egy másik dolog, hogy van aki olyan hülye is hogy első randi a bipolaritásával marketingezze magát :D
másik, hogy tényleg ki a normális manapság? ha az, nagyvalószínűséggel már foglalt.
nem csak a nők bolondok az interneten, a férfiak is.
én azért járok erre az oldalra, mert kérdéseket teszek fel, olyanokat amelyeket mástól nem tudok megkérdezni mert túl személyes vagy intim, vagy szégyellem (hát igen..) vagy mert csak a kívülállók véleménye érdekel. szerintem erre van ez az oldal, nem ismerkedésre
ismerkedni eszembe nem jutna itt viccnek is rossz!
Kérdező, én más rovatokat szoktam nézegetni, de lesújtó véleményem van a Családi kapcsolatok és a Gyerekvállalás, -nevelés rovatban kérdéseket és válaszokat író emberekről is. Nem mindegyik ilyen, de legalább felük, kétharmaduk katasztrofális ember.
Vannak üdítően értelmes kérdezők vagy válaszolók, ez tény, de kisebbséget alkotnak.
A Közlekedés rovatban is van elég sok debil, agresszív ember - ők nyilván ilyenek az utakon is.
Talán az Otthon rovatban a házfelújítás ill. kertészkedés szakkérdéseinél vannak legnagyobb arányban valóban a témához értő, normális emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!