Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért van hatványozottan ez a...

Miért van hatványozottan ez a jelenség ezen az oldalon?

Figyelt kérdés
22 éves férfi, vagy srác vagyok. (Kinek hogyan tetszik..) körülbelül 3 éve ismerem a weboldalt, és 2 éve használom aktívan ismerkedésre, de amit észrevettem az az, hogy a nők közül, csak mentálisan beteg emberek használják ezt az oldalt ismerkedésre. Mivel nem akarok általánosítani így azt mondom, hogy gondolom a másik tábornál is ez a helyzet. 5 nőt ismertem meg ezen a weboldalon, ebből 3-al eljutottunk személyes találkozásig, de mindhárom esetben 100%-ig komoly pszichés problema állt fenn. Az első 2 esetben, már 1 óra beszélgezés utan feltűnt, hogy valami nem klappol. Az első illetőnél egyfajta apátia, bevallása szerint bipoláris epizódokkal. A masik esetben szerfüggőség, illetve szinte életveszélyes testképzavar. Konkrét sztorikat direkt nem írok, nem szeretnék senkit megszégyeníteni. A harmadik volt a legfajóbb számomra, mivel egy héthónapos kapcsolat lett belőle. Az elején minden jól ment, de kiderült, hogy erősen kontrollmániás, és erős manipulációval beleszólt a mindennapi életembe (nem olyanokra gondolok, hogy nem enged el ide-oda) aminek következményeként a kapcsolatunk odáig fajult, hogy lelki zsarolások mentek irányomba nagyon erősen, ami miatt finoman ugyan, de kihátráltam a párkapcsolatból. Ezeket csupán azért írom le, mert releváns a kérdésem szempontjából, hogy ezen az oldalon az ismerkdési topicban miért figyelhető ez meg? Tényleg csak súlyos pszichés problémákkal küzdő emberek próbálnak meg itt szociális kapcsolatokat kiépíteni? Félrértés ne essék, egyáltalán nem ítélem el ezeket az illetőket, mivel nem tehetnek róla, csak furcsa, hogy úgy próbálnak meg szocializálódni, hogy önmagukkal sincsenek rendben. Én sem vagyok egyáltalán tökéletes, nekem is voltak régebben kisebb problémáim, de próbáltam sosem kivetíteni másra. Elnézést ha kicsit kuszán fogalmaztam, csak sok minden kavarog a fdjemben ennek kapcsán.

2023. dec. 1. 00:46
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Hat mert ez egy anonim oldal. En evek ota hasznalom (23 vagyok) meglepodnel, mert ki nem nezned hogy en hasznalnam. Pontosan azert szeretem mert kiirom a bajaim, segitek masoknak, vagy ha foglalkoztat egy kerdes itt feltehetem (nincs mentalis bajom, soot:D) viszont ez ennyiben is marad itt. Sose ismerkedtem senkivel.

Ne itt ismerkedj, a valodi eletben probalkozz

Ide persze hogy problemasak irnak, hiszen itt anonimak lehetnek, nem ismeri fel oket senki, honnan is tudnad kivel beszelsz valojaban?

2024. jan. 20. 20:12
 22/23 anonim ***** válasza:
Ehh.. kicsit vicces, mikor én ismerkedni jártam ide, még olyan opció sem létezett, hogy párkapcsolat ezen az oldalon, és igen barátom, aki neten ismerkedik az a való életben lúzer, vagy furcsa/csoda bogár no legalábbis a szociális kapcsolatok kiépítésében, mibe beletartoznak a párkapcsolatok is, ami ugye nyilvánvaló.
2024. márc. 2. 03:12
 23/23 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs abban igazad, hogy lúzer lenne aki neten ismerkedik. Bár kezdetben könnyebb, valóban, de végül sort kell keríteni a randira, ahol aztán kiderülnek dolgok. Meg attól, hogy valaki nem jól tud elég hatékonyan csajozni, még lehet egy nagyon jó partner, nincs összefüggés.
2024. márc. 2. 11:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!