Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy túl nagynak tartottad a barátnőd melleit? Mekkora méretnél és mi miatt?
Figyelt kérdés
okt. 27. 20:03
A kérdező szavazást indított:
Zavart, hogy sok idegen megnézte
Emiatt nem volt csinos
Szex közben volt zavaró
Zavart, hogy őt korlátozza (pl. fájdalmak)
Soha nem zavart
Nem volt ilyen barátnőm
12 szavazat
1/4 anonim válasza:
Én az A, max B méretet szeretem, nem volt eddig ilyen probléma. Ha szeretem őt, akkor nem foglalkoznék azzal, hogy eredetileg mi volt az esetem, őt fogadom el és kész.
2/4 anonim válasza:
Nem volt hogy zavart, sőt nagyon is izgatott inkább. Hatalmas mellei voltak, a nőnek.
3/4 anonim válasza:
A méretet nem tudom, szerintem sosem kérdeztem/lestem meg a kosárméretét. Egyébként is rég volt már, jó húsz éve. Egy 17 éves, testesebb lánnyal volt az első szexuális aktusom, és hát na... akkora mellei voltak, hogy két tenyeremben fért el egyik-egyik. Viszont mivel a lány még fiatal volt, nem lógtak a mellei, nagyon jó formájuk volt, rugalmasak voltak, és nagyon izgatóak. A bimbók határozottan előre, talán még egy kicsit felfelé is néztek, és amint megérintettem őket, egyből meredtek, ahogy kell. Ki is éltem rajtuk magam párszor rendesen... :)
4/4 anonim válasza:
Azért a mell méret nem annyira zsákbamacska. Azt látod, ha hatalmas mellei vannak. Ha zavar, össze se jössz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!