Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak akik vonzónak tartják fantázia szinten a transznemű lányokat; ez kizárólag fantázia, vagy valóban is kipróbálnád alkalom adtán? Szerinted olyan lenne ahogy elképzelted, vagy kiábrándítana?
Voltam egy fizetősnél.
De igazából ott személyesen már annyira nem vonzott.
Szopattam és seggbe dugtam és kész.
Nem nyúltam hozzá.
Mikor elkezdtem érdeklődni a transz lányok iránt nagyon zavart engem. Azt hittem, hogy meleg vagy bisex vagyok. Hamar rá jöttem, hogy ez nem igaz ugyanis abszolút nem vonzanak a fiúk, meg a karcsúbb fiúk sem.
Engem a női idomok vonzanak, de ha már transz nő akkor legyen meg az a kis plusz. Azaz egy teljesen át operált transz nő nem érdekel. Arra ott vannak akik női testbe született nők.
Valóban inkább csak szexuálisan van meg ez az érdeklődés. Kapcsolat keresés céljából nem gondolkoztam. Persze semmi sem kizárt.
A preferenciáim a nagyon nőies idomok. Azaz szinte ne helyesen tudni róla, hogy ő fiúnak született. A sexuális részben bizonyos mértékig domináns lányt szeretnek. Ez a cis lányokkal is így van.
Remelem kielégítő volt a válaszom.
Volt olyan, akivel össze is jöttem volna.
De azért legyünk őszinték és reálisak: a biológiát nagyon nehéz felülírni. A legtöbb transz nő inkább néz ki egy alsóbb kategóriás farsangi jelmezbálból szabadult, nem túl jó eredménnyel szerepelt férfinak, mint ténylegesen nőnek. Ahhoz azért nagyon szerencsés genetika kell, hogy valaki tényleg nőnek tűnjön. Van ilyen persze, de mondjuk százból egy.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!