Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak akik vonzónak tartják fantázia szinten a transznemű lányokat; ez kizárólag fantázia, vagy valóban is kipróbálnád alkalom adtán? Szerinted olyan lenne ahogy elképzelted, vagy kiábrándítana?
Figyelt kérdés
Rengeteg férfi van aki elméletben odáig van a transz lányokért, ilyen jellegű tartalmakat néznek, de az már más kérdés hogy élőben hogy állnának hozzá?okt. 23. 17:32
2/15 A kérdező kommentje:
Ennél részletesebb válaszra gondoltam. Persze hogy kipróbálnád, sokan kipróbálnák mert nem képzelik el hogy valóságosan milyen élmény lehet. Más a képernyőn látni és hallani mint magad előtt érinteni, érezni az illatát, tudomásul venni hogy az illető biológiailag fiú, stb.
okt. 23. 17:41
3/15 anonim válasza:
Figyu,nekem egész életemben született csaj barátnőim voltak. A jelenlegi barátnőm transz lány ,3 éve vagyunk együtt abból 2ès fèl éve együtt is élünk 🙂 Én teljes mértékben nőkènt tekintek rá,és nőkènt kezelem. Tapasztalatból mondom hogy mindenben jobb mint egy született csaj 🙂
4/15 A kérdező kommentje:
Kifejtenéd hogy miben jobb?
okt. 23. 17:58
5/15 anonim válasza:
4es. Ezt így elég hosszú lenne le írni. De én azt gondolom ha egy ilyen csaj , szívét el rabolod, ő nagyon hűséges társad lesz 🙂 Egy igazi angyal. 🙂
6/15 anonim válasza:
Ha lenne rá alkalmam kipróbálnám. De, hogy jobb vagy rosszabb lenne-e azt nem tudhatom. Gondolom sokban függ magától a személytől is.
7/15 anonim válasza:
Az a fajta transz lany izgat, akinek teljesen női alakja és szép, női arca van. Egy alkalmi szexet biztosan bevállalnék, és ha tetszett, többet is. Pedig hetero vagyok, meg csak gondolatban sem szexelnék férfival.
9/15 anonim válasza:
Izgatnak és voltam már együtt többel is.
10/15 anonim válasza:
8as. A tiszteletteljes, empatikus bánásmódra gondolok itt.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!