Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok voltatok már együtt fecske alsót hordó sráccal? Amikor megtudtátok hogy fecskét hord akkor undorodtatok tőle? Vagy szerintetek lehet sexi a fecske?
Kedves kérdező!
Hogy állsz az önértékeléssel?
Szerintem érdemes lenne ezt a témát kicsit körüljárnod.
Keress rá Dr. Bagdy Emőkére.
Persze, hogy kapott. Mert a világ elmozdult egy fura irányba, ami 300 éve még nem is létezett. Már az ókori rómán is túlteszünk erkölcstelenégben. Sajnos. A várható eredmény ugyanaz. Bukás.
Kedves #14!
Mindenki azt tesz, amit akar, és azt gondol, amit akar, de egyszer mindannyiunknak véget ér a földi élete, és akkor valami lesz. Mindenki számot ad a tetteiről. Ez elkerülhetetlen. Én is. De, hogy hol, milyen állapotban szeretnénk folytatni, csak rajtunk múlik. Nagyon bírom, ahogy a másságot elfogadók csak éppen a jelen korban konzervatívnak számító gondolkodókat nem fogadják el, és hülyézik le. Hmmm... Meg sem próbálják megérteni, hogy miért gondolkodnak úgy, ahogy, eleve elítélik őket az elfogadás jegyében. Hmmm... Érdekes egy világ...
"és akkor valami lesz. Mindenki számot ad a tetteiről. Ez elkerülhetetlen."
Neked, de nem nekem. Ez a te vallásod, nem az enyém. Ne legyél erőszakos valláskárosult és ne akard ráerőltetni másra a saját hitrendszeredet! Mindenkinek megvan a sajátja, nincs szükségük a tiedre.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!