Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Mikor jöttetek rá, hogy addig csak maszatoltatok?
Hányadik partnernél?
Az én barátnőm elvileg nálam. Én vagyok neki a 4. Elmondása szerint az eddigi partnereinek jóval kisebb méretük volt (nekem sem hatalmas, szóval tényleg kicsi lehetett nekik), illetve hamar elsültek.
#13 És hány tart nagyfarkú szeretőt vagy hányan vannak cuckold kapcsolatban? Jelenleg 2 barátnőmről is tudom, hogy csalja a férjét, barátját. A hely ahol lakom meg még több ilyenről hallani.
#12 17 még lehet jó, ha vastag. A 15 szerintem már kicsi.
Akkor a csávók nagyrészének kicsi mi ? Hagyjuk már, te is egy hülye troll vagy aki itt éli a kamus álom világát. A 16/4.5 centimre rossz szó nem volt, ofáig voltak érte. Majd hirtelen kiderül hogy kicsi egy no name fórumon :D
A nyomi punci férfiakat izgatja a cuckold. Aki meg csalja a párját egy utolsó féreg.
Ennyi erővel minden jó csávónak is jut jó testű szép arcú nő. Akiben van hiba pl a melle vagy a feneke deszka akkkr azt a csajt is csalják valami jó idomokkal rendeljező nővel. Kb ugyanaz.
#15 Egy nő se fogja a szemedbe mondai, hogy kicsi vagy hogy lehetne nagyobb.
Nem, nem ugyanaz. A nők bármikor találnak pasit maguknak. Főleg dugásra. Ha most elmennék egy szórakozóhelyre, akkor annyi pasit tudnék az ágyba vinni, amennyit csak akarok. Annyi szexkapcsolatom lehetne, amennyit csak bírok. Sok sikert ugyanerre pasiként. Vagy a top 10 százalékba kell, hogy legyél, vagy gazdagnak kell lenned. Esetleg, egy közepes kinézetű, nagyfarkú, jól dugó pasiként van még valami hasonlóra esélyed.
Amelyik nőnek a 15 kevés ott ő már a túl tág az az igazság. 12 centit megértem hogy keveselnek, de aki a nagy átlag 15 centit ami a nők nagy részének bőven elég az ne kicsizze le a férfiak nagy részét hanem bekell ismerni hogy a nagyobb puncidba extra méret kell hogy érezd. Hidd el a pasiknak se vagy te se valami jó élmény mert nem adsz vakami jó érzést. És nem csak a "kisfarkúaknak" hanem a nagy farkúaknak se, mert nyilván nekik is jobb egy olyan punci ami élvezi már a 14 centit is, mert na hát jobban szorít.
De nem tehetsz róla, találnod kell valami extra méretű pasit, de a másságod miatt ne férfiak nagy része legyen a kis méretű, na meg ne a többi nő a túl szűk, te vagy tágabb, ennyi
#17 Nagyon buta vagy.
#18 Oké. Köszi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!