Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Mikor jöttetek rá, hogy addig csak maszatoltatok?
Figyelt kérdés
Hányadik partnernél?
Az én barátnőm elvileg nálam. Én vagyok neki a 4. Elmondása szerint az eddigi partnereinek jóval kisebb méretük volt (nekem sem hatalmas, szóval tényleg kicsi lehetett nekik), illetve hamar elsültek.
okt. 22. 10:07
1/20 anonim válasza:
Az első nagyfarkú pasival töltőtt együttlét után. Addig én is csak maximum átlagossal találkoztam. Viszont neki olyan 18-20 között lehetett.
2/20 anonim válasza:
Na jöhetnek a kommentek, hogy a méret nem számít, illetve hogy a 12 centi ugyanolyan jó,mint a 18 😂
3/20 anonim válasza:
A méret nem számít,a 12 cm ugyanolyan jó,mint a 18.
4/20 anonim válasza:
Így van kérdező, minél nagyobb szakácskést veszel, annál nagyobb szakács leszel. 😂
5/20 anonim válasza:
Az elso olyan fiu aki nem elvezett el gyorsan es egy pozba csinalta szerintem 20 percig megallas nelkul, ott szerelmesy lettem, aztan pozt is valtott es a mennybe vitt😂
6/20 anonim válasza:
Haver nem árt ha tudod, minden nő azt mondja te vagy az eddigi legjobb az életében :) Ha nem ezt mondja, akkor az adott csaj nem szeret, s hamar le is fog építeni.
7/20 anonim válasza:
A srác, akihez felmegyek még mai napig szexelni, ő volt a legjobb. 20+ és 2-3 óra szex, 5-6 orgazmus. Eddig a legjobb.
8/20 anonim válasza:
Mindenki a méretre gondol egyből ..
Többet ér egy kitartó, sportos, ügyes 15 centis mint egy 20 centis nem túl jó teljesítményű ember.
9/20 anonim válasza:
#8 Ház kinek mi. Neke nem. De ezeknek nem sok értelme van. Van ügyes 20 centis és ügyes 15 centis is, ahogy béna is.
10/20 anonim válasza:
Igen, de a 15 centisből tudod hogy több van, jóval
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!