Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Titeket zavarna, ha a párotok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarna, ha a párotok kibeszélné a szexuális életeteket a barátainak?

Figyelt kérdés

Most mondta el a párom, hogy elmondta az elején a barátainak, hogy én miket csinálok az ágyban, meg hasonlók. Nekem rosszul esett, ezt közöltem is vele és nem nagyon érdekelte. Annyi volt a válasza, hogy dicsőségből mondta el.

És itt nem csak arról van szó, hogy annyit mondott volna, hogy milyen élvezetes, hanem részletesen, hogy miket csinálok közbe stb.

És azóta szex közben ez jut eszembe és az egésztől elmegy a kedvem, plusz haverjaival is kellemetlen a találkozás.

okt. 21. 22:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
87%
Engem abszolút zavarna. Én sem beszélek sosem szexuális dolgainkról a barátnőimmel, ez szerintem nem tartozik senki másra csak ránk. Én is kellemetlenül érezném magam, ha tudnám hogy tudnak rólam szinte mindent.
okt. 22. 08:04
 12/15 A kérdező kommentje:
De ha en kirakok egy közös képet az oldalamra a párommal, már húzza a száját, hogy minek kell kirakni, ez magánélet, nem kell ország világnak látni.
okt. 22. 08:29
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
A barátod egy köcsög. Nem tartja tiszteletben az érzéseidet és a magánéletedet. Én mondjuk pasi vagyok és pont leszarnám, hogy a barátnőm mit mesél az ő barátnőinek, dehát különbözőek vagyunk...
okt. 22. 10:29
 14/15 anonim ***** válasza:

Igen. (férfi vagyok egyébként, de szerintem ez nemtől független dolog.)

A magánélet nem véletlenül magánélet. Nyilván persze függ az adott személytől, meg attól is, hogy konkrétan miről van szó, mondjuk egy tényleg olyannak, aki bizalmas barát, szerintem semmi rossz nincs abban, hogy a szerelmem elmondja a legbizalmasabb barátnőjének, hogy fantasztikus az intim életünk. De mondjuk ha egy olyan barátnőjének mondaná el, akit én inkább neveznék ellenségnek, mint barátnak, és mondjuk mindenféle mélyen intim részletet is megosztana, azt mélységesen elítélendőnek tartanám. Ugyanígy én sem fogom haveri iszogatásnál azt ecsetelni, hogy hogyan élvezett el barátnőm, senkinek semmi köze hozzá, hogy milyeneket nyögött, senkinek semmi köze hozzá, hogy szégyellős-e, amikor elkezdem nyalni, vagy hogy hogy viszonyul a szopáshoz, és hová élveztem neki. Ezeket még annak sem mondom el, aki tényleg megbízható barát, "kocsmahaverok" között meg pláne nem.

okt. 29. 10:15
 15/15 anonim ***** válasza:

"De ha en kirakok egy közös képet az oldalamra a párommal, már húzza a száját, hogy minek kell kirakni, ez magánélet, nem kell ország világnak látni."

"Barátod" egy oltári nagy suttyó. Lerí róla, hogy nem tisztel téged, elég egyoldalú az, ami köztetek van.

okt. 29. 10:18
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!