Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna, ha a párotok kibeszélné a szexuális életeteket a barátainak?
Most mondta el a párom, hogy elmondta az elején a barátainak, hogy én miket csinálok az ágyban, meg hasonlók. Nekem rosszul esett, ezt közöltem is vele és nem nagyon érdekelte. Annyi volt a válasza, hogy dicsőségből mondta el.
És itt nem csak arról van szó, hogy annyit mondott volna, hogy milyen élvezetes, hanem részletesen, hogy miket csinálok közbe stb.
És azóta szex közben ez jut eszembe és az egésztől elmegy a kedvem, plusz haverjaival is kellemetlen a találkozás.
Akkor csak nekem megalázó, hogy elmeséli milyen hangokat, hogy nyögök, minden részletet ilyen hasonlóan elmondd.
Szerintem ez elég intim és magán dolog, amit nem szeretnék, hogy mindenki tudjon rólam.
Talan a ferfiaknak nagyobb dicsoseg, ha jokat mesel roluk a parjuk baratnoinek, hogy jol teljesit az agyban, vagy nagy a merete..
De szerintem nőknél ez egy intimebb dolog.
ma 23:52
Szerintem kicsit túlreagálod. Ha nem sértő amit mond, tehát nem olcsó r*ancként hivatkozik rád, akkor tök mindegy igazából. Ha szexeltek akkor elég idősek vagytok ahoz hogy a közös társaságban elhigyje mindenki hogy, bizony éltek nemi életet. Ráadásul ez a téma most fúj ki, és nem szakítás után, a düh miatt felnagyítva és kiszinezve.
Nálunk a munkahelyen sajnos sok ilyen gyökér ember van, akik közös kolléganökkel vannak együtt és hiába nem érdekel, a nagyját már vizuálisan el tudom képzelni meztelenül, annyi sztorit hallottam.
Egy bizonyos kor után, ez már inkább csak gyerekes hiszti. Az ő részéről, hogy ilyenekről témának, illetve a te részedről, hogy ilyeneken drámázol
Anno a barátnőm eldicsekedte a barátnőinek, hogy milyen nagy farkam van
Arra nem gondolt a drága,hogy lesz akinek felkelti az érdeklődését......na nem is tartott sokáig a kapcsolatunk!
Akkor azért dühített, hogy 3 napig az én farkam volt a suliba a téma
Engem még talán izgatna is picit. Zavarni semmi képp sem.
N
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!