Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tényleg olyan ritkák az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg olyan ritkák az érzelmes, érzelgős feminin férfiak a szexben is?

Figyelt kérdés
okt. 18. 22:16
 1/3 A kérdező kommentje:
Ilyen pasikat tetszenek ilyet akarok, valahogy férfiak on vonzó számomra ha egy férfi hetero, de feminin, érzelmes érzelgős stb. Viszont szinte mindegyik perverz vagy szimplán csak dugó típus
okt. 18. 22:17
 2/3 anonim ***** válasza:

Lehet hogy nem ritkák, csak nekik talán nehezebb ismerkedni és ezáltal a szexig eljutni. Viszont nem tudom, hogy a "perverz" alatt mit értesz konkrétan. Aki pedig "csak dugó", az esetleg azt jelenti, hogy véleményed szerint nem ölel meg csókol eleget szex közben, és nem súgja a füledbe hogy szeret?

Szerintem akik ránézésre "csak dugnak", azoknak is lehetnek mélyebb érzései, csak lehet, hogy éppen annyira leköti őket a szex, a pillanat heve, hogy a többi, fentebb említett úgymond romantikus dolgokra pont nem tudnak figyelni valamiért. De én csak tippelek, te tudod, hogy miket éltél át valójában a férfiakkal.

okt. 18. 22:51
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem ritkák, csak az érzelmes férfiak egy nőnek sem kellenek, és amikor rájönnek erre, onnantól megjátsszák magukat.
okt. 19. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!