Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elvállaljak egy ilyet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvállaljak egy ilyet?

Figyelt kérdés

Sajnos eléggé gyatra anyagi helyzetbe kerültem és kaptam egy olyan lehetőséget hogy videót csinálnának az önkielégítésemről,viszont állításuk szerint csak az érintett terület azaz a nemi szervem látszana a felvétlen,semmi más és full inkognitó az egész. Se nevem se semmim nem jelenne meg sehol.

Soha életemben nem csináltam ilyet,meg se fordult a fejemben soha és nagyon félek,de elmondhatatlanul szükségem lenne pénzre…

Egyáltalán meg lehet az ilyenekben bízni? Ilyenkre gondolok hogy nem e lesz a helyszínen rejtett kamera stb ami felveszi az egész folyamatot az arcommal stb vagy úgy egyáltalán hogy mi vár rám ott.

Egy nő írt rám egyébként aki már állítása szerint évek óta ezzel foglalkozik.

Köszönöm.

23N

okt. 16. 09:10
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
92%

Én nem tenném.

Bár szükségem lenne nagyon a pénzre nekem is de ezt túl kockázatos. Inkább akkor már egy olyan szimpatikus pasi aki támogat.

okt. 16. 09:13
 2/23 anonim ***** válasza:
78%
Aztán majd viszontlátod magad egy szexoldalon,teles életnagyságban. Ha ez nem zavar,nyugodtan...
okt. 16. 09:15
 3/23 cinderella_ ***** válasza:
85%

Nem Te lennél az első, biztos vannak korábbi munkáik. Nézd meg azokat. 🤔

Az ilyen videók előtt, alatt, után szoktak beszélgetni a "modelekkel", nem?

okt. 16. 09:18
 4/23 anonim ***** válasza:
80%

Ez a szex trafficing első lépése, utána zsarolni kezdenek stb. NE CSINÁLD, tönkremegy az életed!

Inkább szexelj pénzért, jobban jársz.

okt. 16. 09:34
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem tenném!
okt. 16. 09:36
 6/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat.

Szerintem én is inkàbb hagyom a francba.

okt. 16. 09:39
 7/23 anonim ***** válasza:
85%
Tegyél fel egy álarcot és úgy felvehetik.
okt. 16. 09:46
 8/23 anonim ***** válasza:
86%
Ilyet nem szabad csinálnod, én csak lebeszélnélek róla.
okt. 16. 09:46
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Semmi garancia arra hogy az arcod nem lesz benne, de azt vedd figyelembe, hogy ha úgysem vagy úgymond híresség, nincsen sok veszíteni valód emiatt, pláne hogy szólóznál, nem szexelnél senkivel. Nyilván fogalmam sincs mennyi pénzt kínálhatnak, ezen azért sok múlik.
okt. 16. 10:04
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Max álarcban. Abból nem lehet gond. Támogatói kapcsolat müködhet jobban, nekem is volt ilyen, biztos találnál egy szimpatikus férfit.

46F

okt. 16. 10:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!