Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit adnál csajnak ?
Néha olvasok itt is olyat, hogy anyagi támogatásért cserébe keres valaki csajt.
Mennyit adnál a csajnak mennyi alkalomra ? Ez mitől jobb mint a sima prostizás ?
(A kérdés azokhoz szól akik akarnak ilyet vagy csináltak ilyet )
9-es!
De téged sem az eszedért tart a faszi az biztos!:)
Ha heti 1-2 párórás találkozóért kapsz havi 4 kilót, akkor bizony nagyjából ötvenezerért indulsz el otthonról minden egyes alkalommal!
A 7-es voltam!
3 héttel számolj egy hónapban, mert egy hetet mensizek :D Az ugye 3-6 tali havonta. Ez alkalmanként átlag 90-100 ezerre jön ki. Órákra lebontva nem tudom, mert nem az időt nézem. Mivel nem fekszek le napi 10 pasival, így nem kell percre pontosan 1 óra után lelépnie. Tudod, ez a lényege a sugar kapcsolatnak a prostiskodással szemben. Nem kell ezért a pénzért 8 külön csávóval lefeküdni.
Az itteni számokat nézve rendesen csodálkozok.
Én gyors talira(5perc orál vagy kézi) 30-40, tartalmasabb tali(szex vagy programmal össze kötve ez az) 40-80. Legalábbis így kértek a csajok. Havi szinten 500-tól 7 számjegy fölé simán megy megbeszélés szerint.
Ez mitől jobb mint a sima prostizás? : így normális lányokat támogatok, nem drogos prostikat, nincs fertőzésveszély stb.
Pályát tévesztettem.
35 évesen anyukaként nem támogatna meg valaki? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!