Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyit adnál csajnak ?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit adnál csajnak ?

Figyelt kérdés

Néha olvasok itt is olyat, hogy anyagi támogatásért cserébe keres valaki csajt.

Mennyit adnál a csajnak mennyi alkalomra ? Ez mitől jobb mint a sima prostizás ?

(A kérdés azokhoz szól akik akarnak ilyet vagy csináltak ilyet )

okt. 13. 15:34
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
0%
És te mennyit adnál pasinak, hetero alapon?
okt. 13. 15:45
 2/17 anonim ***** válasza:
Havi 50ezret adtam, olcsóbb volt mint a prosti mert ott pár óra elérte volna ezt. 4 éve.. Így viszont hetente 3 alkalommal volt valami, minimum.
okt. 13. 15:47
 3/17 anonim ***** válasza:

akkor azt jó olcsón megúsztad, én adnék dupla ennyit is, de ezért a pénzért szerintem max eljön velem 1x a mekibe...

okt. 13. 16:03
 4/17 anonim ***** válasza:
#3 más 50 ezerért dolgozik 3 napot, de legalább 2-t
okt. 13. 16:06
 5/17 anonim ***** válasza:

nekem itt múltkor havi 4 (max 6) alkalomért félmilliós nagyságrendet mondtak

okt. 13. 16:13
 6/17 anonim ***** válasza:
50%

Prosti órabérben dolgozik és semmi többet nem ad szexnél.

Én viszont, akit anyagilag tàmogatnék lànyt, attól elvárnám, hogy ne csak szexről szóljon, hanem közös kirándulások is legyenek, utazások, élmények, együttélés. Lelkileg is töltsön föl. Azt akarom hitesse el velem, hogy mintha a barátnőm lenne arra az időszakra.

Az, hogy ez anyagilag mennyibe kerülne az már közös megegyezés kérdése .

okt. 13. 16:15
 7/17 anonim ***** válasza:

Többször csináltam már ilyet. Attól is függ, hogy mit akarsz. Én fétisre szoktam partnert keresni, és 50-80 között szoktam adni egy találkozóra.

Nekem az a tapasztalatom, hogy szexre könnyebben lehet találni.

Annyiból jobb, hogy megszokjátok egymást, és kötetlenebb a hangulat mintha hivatásoshoz mennél, akinél futószalag van.

Viszont van hátránya is. Mégpedig az, hogy megbízhatatlan a legtöbb.

Még akkor is ha ők kezdeményezik a kapcsolatot. Nekem is volt olyan, hogy rámírt itt a lány, hogy támogatót keres, megegyeztünk mindenben, utána meg alig lehetett vele összehozni találkozót, mert vagy b.szott eljönni, vagy késett egy órát. Aztán pár találkozó után el is tűnt.

Hivatásosnál ilyen nincs.Ott ha megbeszéltek valamit, az úgy is van. Ráadásul töredékáron.

Szóval mindkettőnek van előnye, és hátránya is.

okt. 13. 16:18
 8/17 anonim ***** válasza:

Havi 100-150ezret simán adnék. Cserébe heti 2-3x legyen szex.

28F

okt. 13. 16:39
 9/17 anonim ***** válasza:
0%
#6 együttélés? Hát én sugar baby vagyok, de biztosan nem költöznék oda olyanhoz, akivel nem jönnék össze alapból. Sima sugar kapcsolat úgy szokott kinézni, hogy heti 1-2 párórás tali, néha utazások, ez havi 400 ezer körül + az utazásokat is nyilván ő fizeti. Szerintem itt egyesek nagyon el vannak tévedve az árakat illetően, bár attól is függ, milyen nő a cél. Én szexi nőként 50 ezerért el se indulok otthonról.
okt. 13. 16:58
 10/17 anonim ***** válasza:
Kisebb a nemi betegség veszélye, mert kisebb a partnerszám, kb ennyi az előny.
okt. 13. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!