Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért állítják egyesesek hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért állítják egyesesek hogy nem lehet a nemi orientáción változtatni?

Figyelt kérdés

Amit személyesen is láttam már:

Hetero férfiből meleg.

Meleg férfiből hetero.

Hetero férfiből biszex.

Biszex nőből hetero.

Hetero nőből biszex.

Szóval ilyen biztosan létezik mert láttam már.

Szóval miért gondolják némelyek hogy ezek nem lehetségesek?

okt. 10. 09:57
1 2 3
 21/30 hungaroboy ***** válasza:

Kérdező, te azt honnan tudod hogy kinek az életében volt trauma és kinek nem? Ilyeneket nem szoktak kiteregetni.

Szerintem te ilyen áttéréseket, ilyen nagy számban nem láthattál, amiket a felvezetődben leírtál. Kizárt. Nem láttál te semmit, vagy nem mondták neked el a tényleges helyzetet.

Külső alapján meg nem lehet ítélni. Az alapján se, hogy az illető mit hallgatott el előled. Merthogy te nem az igazságot tudtad/tudod, az biztos.

És itt most ne gyere nekem olyan butaságokkal hogy de igen, mert azt se fogom elhinni. Nem ismered ezeket az embereket, csak azt hiszed hogy ismered.

okt. 11. 00:07
 22/30 A kérdező kommentje:

21

Traumás esetet nem ismerek személyesen. Nem írtam ilyet, ezt szakemberek szokták mondani. Tipikus esete ha egy gyermeket megerőszakol egy azonos nemű.

Azt pár személyes példát pedig felesleges vitatnod, mert közeli ismerőseim. 1-2 még közeli barát is. Van akit legalább 25 éve ismerek közülük.

okt. 11. 08:18
 23/30 hungaroboy ***** válasza:

Kérdező, tanulj meg szöveget értelmezni. Az, hogy közeli ismerős/barát nem jelent semmit. Nem ismered őket eléggé jól.

Különbenis nem egyesek állítják hogy a nemi orientáció nem változtatható meg, hanem a pszichológusi szakma nagyon nagy része és ez a hétköznapi emberek tapasztalata is. Úgyhogy nem értem mit rugózol ezen... Így van és kész.

okt. 11. 09:01
 24/30 A kérdező kommentje:
De nincs így. Pont ezért nem értem miért mond ilyet némelyik szakember is hogy nem változhat. Saját szememmel is láttam ilyet. Itt a 13-as hozzászóló is írta ő is példa rá. Az emberek változnak. Nyilván nem általános jelenség, a többségnél nem változik én is úgy tapasztalom.
okt. 11. 09:18
 25/30 anonim ***** válasza:
Aki valtozik abba alapbol benne van a biszex hajlam
okt. 11. 09:21
 26/30 hungaroboy ***** válasza:

az illetőben benne lehet a biszex hajlam csak kettős életet él úgy, mint Szájer József: nappal "heteroszex családapa" éjjel pedig homopartis. Éppen ezért mondtam neked kérdező, hogy nem ismered ezeket az embereket jól, valamit tutira eltitkoltak előtted és még jó sok ember elől. A nemi orientáció nem változik de az igen, hogy az illető kiéli e vagy sem, illetve ha kiéli, akkor milyen formában. Teljesen felvállalja-e vagy titkon éli-e ki.

24-es ne légy értetlen buta, mert így van és kész, hogy a nemi orientáció nem változik. Senkit se érdekel hogy te mit gondolsz, mert ez bizony így van és nemcsak "egyesek" állítják, max. neked hazudtak a "barátok" és ismerősök a saját nemi orientációjukról, hát ez van, fogadd el, ilyen a világ. Szóval csúnyán át lettél verve a kedves barátok által, hát ez van.

okt. 11. 09:58
 27/30 A kérdező kommentje:

Nehéz elfogadnom mert nem ezt látom. Amit például írtam a 12-es válaszomban.

Egy régi barát miért hazudna? Ő például már nem tudja elképzelni nővel csak férfival. Változott. De a többiek is változtak. Az évek alatt. Nem egyik napról a másikra. Mindegy.

Szűklátókörű az aki nem tud elképzelni ilyet. Én elfogadom, hogy a legtöbb embernél (99%) nem változik. Nálam sem változott. Szóval nekem nincs bajom azzal hogy tudom vannak akiknél ez nem változik.

okt. 11. 10:08
 28/30 anonim ***** válasza:

Ez az eredemenye annak hogy olyan filmeket csinalnak mint a Coming out, eluti a meleg sracot egy biciklis es hetero lesz

A magyar filmgyártás szégyene az a film

okt. 11. 10:29
 29/30 A kérdező kommentje:

Tehát még filmen is van ilyen :)

Nem ismertem. Köszi.

okt. 11. 10:44
 30/30 hungaroboy ***** válasza:

kérdező, te tényleg buta vagy, a film az csak film, köze nincs a valósághoz.

Ha azt hitted hogy ezzel az "egyesek szerint X vagy Y történik" szöveggel önigazolásra találhatsz, nagyot tévedsz.

Na, vajon miért hazudna a régi "jó" barát? Na, szerinted? Segítek: mert mi lenne, ha otthon előállnál hogy te mától homópartikba fogsz járni és felhozod hemperegni az azonos nemű társad, szerinted a szüleid meg fognak koronázni? Szerinted? Ezért hazudnak például! Ráadásul a stílusod se teszi lehetővé hogy igazat mondjanak: van egy fixa ideálod, mert magadnak bemesélted hogy a nemi orientáció igenis megváltoztatható, pedig nem, így bizony ki az a hülye aki bármit is megosztana veled őszintén? Rólad aztán nem fogják tudni elképzelni hogy megérted őket. Egyszerűbb, ha hazudnak.

okt. 11. 13:16
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!