Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért állítják egyesesek hogy nem lehet a nemi orientáción változtatni?
Amit személyesen is láttam már:
Hetero férfiből meleg.
Meleg férfiből hetero.
Hetero férfiből biszex.
Biszex nőből hetero.
Hetero nőből biszex.
Szóval ilyen biztosan létezik mert láttam már.
Szóval miért gondolják némelyek hogy ezek nem lehetségesek?
Csak ismételni tudom magam: "És van, aki mindkettőhöz."
Te lehet, hogy azt látod, Géza kedden lefekszik heteroként, szerda reggel pedig úgy dönt, mostantól meleg, de Géza valójában mindig is vonzódott mindkét nemhez.
11.
Egy dolgot még hozzáteszem. Akiket ismerek és "váltottak" mind 30 éves koruk előtt váltottak.
A konkrét példát említve. Nos, ő az egyik legrégebbi barátom. Hetero volt. Aztán 18-20 éves kora körül kezdett gondolkodni a férfiakon. Belement. Pár év alatt teljesen meleg lett. Már el sem tudja képzelni nővel.
Amiket írtam valós példák és valós történetek.
13
Köszi. Szerintem is lehet. Közeli barátokon és ismerősökön láttam. Nekem miért hazudnának? Vagy egy aki eddig meleg volt miért csajozna? Vagy fordítva? Nem a 100 éve élünk hogy meg kell valaminek felelni. Önként csajoznak és pasiznak.
Hetero férfiből meleg - ilyen nincs
Meleg férfiből hetero - ilyen nincs
Hetero férfiből biszex - félredug a feleség meg a gyerek háta mögött
Biszex nőből hetero - volt nővel de nem jött be neki
Hetero nőből biszex - volt nővel de bejött neki
15
Pedig van mindenis.
A fenti példák csak példák amit közelről láttam, de bármi más is előfordulhat szerintem.
Pl. biszex nőből is lehet leszbikus (vagy fordítva), de mivel nem ismerek sok leszbikust így ilyen közeli tapasztalatom nincs.
17
Ő nem közeli ismerősöm, így nem tudom milyen folyamaton ment keresztül.
Azt el tudom képzelni fiatalon valóban hetero volt, aztán sokáig titkon biszex, majd elképzelhető ma már csak meleg kapcsolatot tud elképzelni. Változhat ez a lényeg.
Mert nem lehet.
Változni változhat, de az teljesen más.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!