Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Jól kinéző, csinos 30 éves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól kinéző, csinos 30 éves nőként lehet esélyem egy 22 éves srácnál?

Figyelt kérdés

Először kicsit szégyelltem, de nagyon megtetszett egy 22 éves munkatársam.

Probléma, hogy én 8 évvel idősebb vagyok, a másik, hogy munkatárs.

Fiatal srácok, ha egy 7-8 évvel idősebb nő nyitna felétek, aki nem néz ki rosszul, zavarna?

okt. 8. 22:43
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, lehet.
okt. 8. 22:45
 2/10 anonim ***** válasza:
62%
Nekem 22 évesen volt egy olyan nőm, akinek már 14 éves gyereke volt. Amúgy nem tudom hány éves volt a nő, azt nem kérdeztem. De rohadtul élveztem, hogy nem kell felesleges tiszteletköröket futni nála, hogy lekerüljön róla a ruha, mert ő is tudta, hogy dugni akar meg én is. Sajnos rajta kívül más ilyen nem volt, pedig én örültem volna neki.
okt. 8. 22:53
 3/10 anonim ***** válasza:
19%
Írj és mesélek. 😉
okt. 8. 23:18
 4/10 anonim ***** válasza:
83%
Nekem tetszene, kíváncsi lennék mi sül ki belőle a végére. 24 Plusz mindig is ki szerettem volna próbálni egy tapasztalt, idősebb nővel.
okt. 8. 23:20
 5/10 anonim ***** válasza:
73%
Nem tetszett hallani? Manapság ez a divat. A fiatal srácok az idősebb hölgyek társaságát keresik, kölcsönös örömszerzés céljából.
okt. 8. 23:23
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
A korkülönbség nem gond de az hogy munkatárs,lehet még az később.
okt. 9. 01:42
 7/10 anonim ***** válasza:
A mai világban elfogadott a téma, a fiún múlik, hogy elfogadna-e? Az anyakomplexusosok általában simán benne lennének egy ilyen kapcsolatba.
okt. 9. 06:19
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Amikor én voltam 22 éves, kizárólag a szex miatt voltam 30 körüliekkel, sosem volt kapcsolat és sosem mutattam be egyiket sem a baráti társaságnak.
okt. 9. 06:33
 9/10 anonim ***** válasza:
Attol fugg hogy csak kefelni vagy kapcsolatot akarsz vele
okt. 9. 07:27
 10/10 anonim ***** válasza:
72%

19 éves voltam, amikor megismertem a párom, aki akkor volt 27.

Ennek már több, mint 20 éve :)

okt. 9. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!