Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kik írják azokat a kérdéseket/hozzászólásokat és mi okból, hogy a 12-13 centi ugyanolyan jó, mint a 17-18 centis pénisz?
Ezek olyan férfiak, akiknek kicsi van és ezzel akarják nyugtatni magukat? Vagy kik? Hogy lehet ilyen hülyeséget gondolni?
Nem állítom, hogy csak ez számít, de nagyon nem midnegy, hogy 12 centi a pénisz vagy 18. Nem hinném, hogy a nők pár százalékánál többnek lenne teljesen kielégítő a 12 centi.
Az ember méretéhez képest ezek a 13-15cm pénisznek is már überdimenzionális. Nekem. 17 és szerintem nagy.
Nem átlag nem izébizé hanem bizony nagy.
Nem is lehet csak úgy bedöfni vele a punciba, mindíg kell előjáték stb. Egy nő se ült még bele sosem egyből. Vagy Max síkosítóval.
Persze tudom, hogy van ettől is nagyobb azt meg már gigantikus méretnek nevezném.
Na jó, ha ezt nem ismered be, akkor felesleges. Pár hónapja volt a redditen is téma ez, és több száz hozzászóló közül senki nem vitatta, hogy magasabbak. Hány 14-15 éves van aki úgy néz ki, mint egy 20 éves? Régebben messze nem volt ennyi.
a 4 centit is honnan szülted? Alapból 14-15 körül votl az átlag. Szerintem 1-2 centivel nagyobb nekik.
Kérdező.
Számottevően nem nőtt se az átlagmagaság, se a péniszméret. Lehet van növekedes, de nem ennyi amit itt irtok ez tuti.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!