Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kik írják azokat a kérdéseket/...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kik írják azokat a kérdéseket/hozzászólásokat és mi okból, hogy a 12-13 centi ugyanolyan jó, mint a 17-18 centis pénisz?

Figyelt kérdés

Ezek olyan férfiak, akiknek kicsi van és ezzel akarják nyugtatni magukat? Vagy kik? Hogy lehet ilyen hülyeséget gondolni?

Nem állítom, hogy csak ez számít, de nagyon nem midnegy, hogy 12 centi a pénisz vagy 18. Nem hinném, hogy a nők pár százalékánál többnek lenne teljesen kielégítő a 12 centi.

okt. 7. 15:35
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
És pont hogy a Gyakorin a magadfajta Gyökerek terjesztik hogy 18 az alap, élőben egy csajtól se hallom ezeket a baromságokat. Amúgy nekem 16 centi, de nem tudom mit élvez a sok barom akinek 15 felett van hogy csesztesse a 15 alattiakat. A nők se csesztetik egymást, inkább növelik egymás önbizalmát. Mondhatnám én is pl hogy miért lenne jobb egy olyan csávó a csajoknak akinek kocsija sincs meg 2 másodperc alatt lecsapnám ? Aztán valahogy mégis ő vele van a jó nő ..
okt. 7. 21:45
 12/23 anonim ***** válasza:
Most őszintén ez kit érdekel? Nekem 13 cm és sosem érdekelt, hogy tetszik-e a lánynak. Nekem jó, neki meg vagy jó, vagy nem. Pont leszarom.
okt. 8. 15:55
 13/23 anonim ***** válasza:
65%
Nekem 16/4,5cm de én sem szólok/szóltam le senkit. Akkora amekkora, nem tud változtatni. Sírhatnék én is, hogy 18cm szeretnék dehát ez van. Itt meg sok a kamus aki azt írja 18 alatt kicsi, valószínűleg férfiak.
okt. 9. 11:56
 14/23 anonim ***** válasza:

Az ember méretéhez képest ezek a 13-15cm pénisznek is már überdimenzionális. Nekem. 17 és szerintem nagy.

Nem átlag nem izébizé hanem bizony nagy.

Nem is lehet csak úgy bedöfni vele a punciba, mindíg kell előjáték stb. Egy nő se ült még bele sosem egyből. Vagy Max síkosítóval.

Persze tudom, hogy van ettől is nagyobb azt meg már gigantikus méretnek nevezném.

okt. 17. 12:28
 15/23 A kérdező kommentje:
Pedig az átlag 16 körül van. Legalábbis a fiataloknál már biztos. És az nem meglepő hogy előjáték nélkül nem megy bele. A hüvely max 10 centi ha nincs izgalmi állapotban.
okt. 17. 14:29
 16/23 anonim ***** válasza:
Azt a fenéket, miért lenne nagyobb a fiataloknak ? Az itteni hülye incelek tévhite ez csak.
okt. 17. 14:50
 17/23 A kérdező kommentje:
Pont azért amiért magasabbak is.
okt. 17. 15:42
 18/23 anonim ***** válasza:
Ja magasabbak 😂 176 vagyok és ugyanannyi magasabb mint alacsonyabb van köztük, semmivel se másabb az arány mint az 50 éveseknél. Mozogj a fiatalok között ne csak képzelődj. De ha magasabbak is attól nem lesz 4 centivel nagyobb az átlag pénisz.
okt. 17. 15:44
 19/23 A kérdező kommentje:

Na jó, ha ezt nem ismered be, akkor felesleges. Pár hónapja volt a redditen is téma ez, és több száz hozzászóló közül senki nem vitatta, hogy magasabbak. Hány 14-15 éves van aki úgy néz ki, mint egy 20 éves? Régebben messze nem volt ennyi.

a 4 centit is honnan szülted? Alapból 14-15 körül votl az átlag. Szerintem 1-2 centivel nagyobb nekik.

okt. 17. 15:47
 20/23 anonim ***** válasza:

Kérdező.

Számottevően nem nőtt se az átlagmagaság, se a péniszméret. Lehet van növekedes, de nem ennyi amit itt irtok ez tuti.

okt. 17. 16:05
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!