Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kik írják azokat a kérdéseket/hozzászólásokat és mi okból, hogy a 12-13 centi ugyanolyan jó, mint a 17-18 centis pénisz?
Ezek olyan férfiak, akiknek kicsi van és ezzel akarják nyugtatni magukat? Vagy kik? Hogy lehet ilyen hülyeséget gondolni?
Nem állítom, hogy csak ez számít, de nagyon nem midnegy, hogy 12 centi a pénisz vagy 18. Nem hinném, hogy a nők pár százalékánál többnek lenne teljesen kielégítő a 12 centi.
Annyira kiba…ottul unom már a farokméregetős kérdéseiteket.
Itt és most közzéteszem, hogy tartani fogok egy online tanfolyamot arról, hogy hogyan működik a női test, milyen tulajdonságai vannak a hüvelynek, és mennyire ku.vára mindegy, hogy hányszor kérdezitek meg, kinek mekkora az ideális farok, mivel MINDEN NŐNEK KÜLÖNBÖZŐ MÉRETŰ VAGINÁJA VAN, és az van, ami van, hiába írod ki minden nap hatszor, a pötsöd nem lesz se kisebb, se nagyobb.
Ha már biosz órán kimaradt, itt és most szólok, hogy ahogyan a phasz mérete is eltérő minden egyes férfinál, úgy igaz ez a nőkre is. Van akinek szűk, és rövid, van akinek még egy villanyoszlop is csak harangozik a nuniban, és a többi.
Számtalan nő van, aki a hüvely izgatásával nem is képes orgazmusra. Akkor meg aztán durván mindegy hány centivel rendelkezel, mást kell kitalálnod.
Nekem, bár elmúltam 40, szűk és icipici hüvelyem van. Volt egy barátom, akinek 15 cm volt a cerkája, és nem tudtunk igazán hevesen együtt lenni, mert igen komoly fájdalmakat okozott, mivel elérte vele a méhszájamat.
Nekem valóban ideális még a 12-13 cm is.
Ellenben, ha olyan vastag, mint egy grafit ceruza, abból lókakát sem érzek.
A 17-18 cm méretűekkel meg nem is tudnék mit kezdeni. Borzasztó óvatoskodás lenne az egész aktus, ami meg egyik félnek sem kellemes
#7 Olyan csávóként akinek 18 centis van és 20+ nővel volt együtt. 😂
Nézzél utána ha nekem nem hiszel, de ne a gyk-n, ahol a 40 éves, 10 centissel rendelkező szűz pasi írja, hogy milyen jó a 12 centis, sőt már fáj.
Én tudom!
A szüzek és a nagyonelkeseredettek írják ki
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!