Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mekkorának számít a pisztolyom?
Figyelt kérdés
16,2.cm
Vastag.
[183cm,88.kg]
okt. 6. 20:26
21/32 anonim válasza:
Nem kicsi, szimplán te neked van extra nagyra igényed.
22/32 anonim válasza:
Igen én is ezt irtam ... 20as vagyok
24/32 anonim válasza:
Úgy írtad neked kicsi, 16 centisre a kicsi szót egyátalán nem illik használni, nejed extra méret kell így írd inkább.
25/32 anonim válasza:
Ha nekem 3 centi vastag a farkam csak én se mondom hogy nekem tág vagy. Ganem azt hogy nekem nagyon szűk csaj kell mert vékony nekem. Neked meg nagy farok kell mert te pedig kicsit tágabb vagy.
26/32 anonim válasza:
A vékonyabb péniszhez szűk csaj kell, de vastagabbhoz szűk és tágabb is passzol.
27/32 anonim válasza:
Igen de nem ez a lényeg,a hozzáállás, saját adottságaink miatt ne mást csesztessünk
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!