Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mekkorának számít a pisztolyom?
Figyelt kérdés
16,2.cm
Vastag.
[183cm,88.kg]
okt. 6. 20:26
11/32 A kérdező kommentje:
10
Bu@ikkal mint te nem tizes, csak szép lányok.
okt. 8. 12:17
12/32 anonim válasza:
Hozzám szóltál 11#-es pupák? Az vagyok ami lenni akarok, de te is mert megteheted. Akkor meg mi a bajod kispupák?
13/32 anonim válasza:
Miért férfiak válaszolnak?
Szerintem női véleményre kíváncsi
14/32 anonim válasza:
Te vagy a rendőre aki tudja is, hogy ki, kicsoda ugye 13#? :)
15/32 anonim válasza:
Leírásra számomra tökéletes méret, sokszor tudnék rajta élvezkedni. N
16/32 anonim válasza:
14,,,
Noi véleményre kíváncsi
Ennyi
Kértem már én is női véleményt
17/32 anonim válasza:
Hiába lenne akár ágyúd is, ha nem tudnál lőni vele. Amit írtál az közepes számomra. 32N
18/32 anonim válasza:
Ez már a nagy kategóriának az alsó része. Kevés férfinak van ettől nagyobb, persze a Gyakorin 20 mindenkinek.
19/32 anonim válasza:
Nekem nem kisebb se nem nagyobb
16 centi hosszú és 5 centi vastag
20/32 anonim válasza:
Én igénylem és élvezem a nagyot,valószínűleg 1 vagyok a 100-ból, nekem a tied kicsi,
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!