Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, nők mennyi ideig tart...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők mennyi ideig tart hogy felállitsatok egy péniszt?

Figyelt kérdés
okt. 5. 09:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
#10 csak mert nyersen megmondom a véleményemet a kövérségről, attól még nem visszataszító a stílusom, csak az érintetteknek fáj az igazság😀
okt. 5. 11:02
 12/20 anonim ***** válasza:
86%

11es

Másnak meg lehet a te alakod vagy stílusod nem tetszik, és kapsz majd hasonló kritikát. Volt hasonló stílusú csajom, mint te, a szex sem volt olyan jó, mint ahogy előadta, hamar szabadultam tőle.

A jelenlegi csajom pedig duci, és szinte mindig azonnal feláll tőle. Csak mondom :)

okt. 5. 11:16
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell sok idő. Mindig áll.

Mikor "növik" ki a férfiak a reggeli merevedést?

okt. 5. 11:23
 14/20 anonim ***** válasza:

13-as!

Miért baj,hogy a pasiknak van reggeli merevedésük?

Egy szingli pasi

okt. 5. 11:45
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
#12 ki nem szarja le, hogy neked kire áll fel meg kire nem? Tudsz róla, hogy él még rajtad kívül úgy 4 milliárd férfi, akik 90%-ban választják inkább az én alkatomat egy dagival szemben? Ha neked egy dagival jobb, hát egészségedre. Hidd el, nekem ettől nem lesz rosszabb🤣
okt. 5. 11:56
 16/20 anonim ***** válasza:

#14 nem baj a merevedés.

Azt hittem, hogy a korral megszűnik.

okt. 5. 12:07
 17/20 anonim ***** válasza:
Srácként mondom ez változó. Van akinek áll attól hogyha egy feszülős farmerban lát egy jó női segget, másnak meg a legdurvább fétiseit kell megélnie csak hogy feláljon. Na meg hangulat, fittség, izgalmi állapot stb
okt. 5. 12:23
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi ideig tart? Mondjuk egy fél perc, de a legtöbbször már áll neki, ahogy csókolózunk és a bugyimba nyúl.
okt. 5. 12:56
 19/20 anonim ***** válasza:
Pasija válogatja - neki kell fejben ott lennie, hogy felálljon.
okt. 5. 13:50
 20/20 anonim válasza:
100%

Ez pasitól függ.

Nekem attól hogy megcsókolom, magamhoz ölelem, közben érzem az illatát a testét ahogy hozzám ér. Aztán a szemébe nézek és látom hogy akarja.

És kB ennyi kell hozzá, hogy álljon mint a cövek.

De volt olyan többször hogy ez a rész kimaradt... Egyből bekapta.. Meg ujjaztam és alig állt így fel.

Miután felismertem ezt azóta se teszek ilyet. Csak az elsőt.

okt. 5. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!