Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érezted magad valaha kényelmetlenül egy gyerek meztelensége miatt?
Figyelt kérdés
Szóval hogy ő volt ruha nélkül, de te voltál zavarban mert pl úgy érezted hogy neked nem illik őt látnod pucéran, vagy ilyesmi.okt. 4. 23:43
11/19 anonim válasza:
Még tízévesen egyszer kimentem otthon egy szál semmiben a konyhába úgy hogy nem tudtam hogy vendégünk van. Rajta úgy láttam hogy eléggé megilletődött a látványomtól.
12/19 anonim válasza:
Saját gyerekével szemben ez semleges, idegeneket meg nem nézeget normális ember.
13/19 anonim válasza:
Őszintén. Mi bajod lesz attól, ha tusolóban, vagy akár máshol meglátsz más gyereket meztekenül?
14/19 SZTANN válasza:
Felnőttként, felöltözve, ha egy gyereket meztelenül kell látnom, akkor nem feltétlenül érzem jól magam. Persze nagyon pici gyereknél kevésbé, nagyobbacskánál jobban zavar, hogy így ő kiszolgáltatott nekem. A meztelenség alapjában kiszolgáltatottság, megalázottság - egyik félnek sem lehet kellemes.
Nem helyes, ha a gyereket ahhoz szoktatjuk, hogy mivel ő még kicsi, szaladgálhat pucéron idegenek előtt. Később majd (mikor már csak ruhában járhat) ez a gyerek sokkal szégyenlősebb lesz, túlzottan fogja zavarni a saját teste.
15/19 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem a kiszolgáltatottság, ha meztelen vagy.
Inkább a nyitottság az ami a meztelenség.
16/19 anonim válasza:
A kiszolgáltatottság, a szégyen tanult viselkedés, amit a környezet sulykol a gyerekbe. Döbbenetes látni, hogyan szekálnak egy gyereket a kortársai, hogyan ripakodnak rá a felnőttek, pusztán azért, mert éppen nincsen felöltözve. A gyerek ebből tanulja meg, hogy ha nincs felöltözve, akkor kellemetlenség érheti.
17/19 Sz.Árpád válasza:
Kb 2 hónapja voltam a legjobb haveromnál. Neki a lánya jött ki a fürdőszobábl teljessen meztelenül, és ott ugrált, szaladgált, amíg az anyja rá nem parancsolt hogy öltözzön fel. Nem feltétlenül zavart, de kellemetlen volt.
19/19 anonim válasza:
Nekem felallt a kislányra kicsit kellemetlen volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!