Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Érezted magad valaha kényelmet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érezted magad valaha kényelmetlenül egy gyerek meztelensége miatt?

Figyelt kérdés
Szóval hogy ő volt ruha nélkül, de te voltál zavarban mert pl úgy érezted hogy neked nem illik őt látnod pucéran, vagy ilyesmi.

okt. 4. 23:43
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
94%
Nem szeretek pucér gyerekeket nézegetni, szóval ja...mondhatni kellemetlennek.
okt. 4. 23:45
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem éreztem kellemetlenséget , számomra teljesen közömbös volt .
okt. 5. 00:30
 3/19 anonim ***** válasza:
7%
Utálom a gyerekeket. Minden formában zavarnak.
okt. 5. 00:50
 4/19 anonim ***** válasza:
80%

3/

Akkor te sose akarj családot !

okt. 5. 01:02
 5/19 anonim ***** válasza:
93%
Nem éreztem így
okt. 5. 04:16
 6/19 anonim ***** válasza:
92%
Egyáltalán nem, miért kéne kellemetlennek érezni?
okt. 5. 05:20
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem éreztem,de ha belegondolok,ilyen szituáció csak öltözőben,zuhanyzóban volt,ahol én is meztelen voltam. Max az volt kellemetlen,hogy megbámult,de annyira ez sem zavart,valszleg én is ezt tettem volna a helyében. L.
okt. 5. 05:35
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem éreztem így.
okt. 5. 07:09
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Mivel abszolút nem vagyok szégyenlős. Így kényelmetlenül sem érzem magam. Viszont észre veszem amennyiben valaki tekintete rajtam marad. Akár felnőtt, akár gyermek. L
okt. 5. 07:58
 10/19 mooti ***** válasza:
100%
Számomra a meztelenség szabadságot jelent, így nem zavar ha gyermek vagy felnőtt van így. Amikor csak tehetem én is textil mentesen szeretek lenni és az se zavar ha valaki meglát akin van ruha. Természetesen ha észreveszem hogy zavarja a meztelenségem azonnal felkapok valamit magamra.
okt. 5. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!