Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Út széli lányoknál veszélyes szerintetek hogy kirabolnak ha felveszem kocsival őket? Vagy erről mi a tapasztalat?
Ha a zsarolást kirablásnak vesszük, akkor megeshet. Nem tudhatod, hogy van-e kandi kamera. És ha a felvételen meg ott virít a fejed, az autód és annak rendszáma, akkor még le sem tudod tagadni.
Ahogy az első is írta, számolni kell a betegségekkel is.
Olyanról hallottam, hogy félreallt a csávó a kurvincával egy bekötőútra, majd 5 percre rá bekanyarodott a strici és elverte meg elvette a pénzét...
Szoval nem tudom én sem. Mondjuk ez lakason is így van, attol, hogy azt hisszük csend van, a másik szobában ott ücsöröghetnek csendben. De m3g kamera is lehet a szobában valahol...
Rablást, lopást, kamerázást épeszű lány és strici nem kockáztat.
Nem azt mondom, hogy sosem fordult elő, de ők állandó pénzt akarnak keresni.
No meg senkire sincs ráírva mennyi pénze van.
Ellopja a tárcádat, és benne van egy buszbérlet meg 500 Ft.
Okos :))))
Vagy a stici megver téged ennyiért? Ugyan. Százezerért sem.
Ahogy a #4-es is írja, az út szélén megcsinál egy nap 50-100k fuvart (attól függ mennyire forgalmas), de egy rablási balhéért meg kergetni fogják hetekig és nem tud dolgozni a placcon. Nem túl megérős belefutnia ilyen storyba, a rendőrségi ügyek ártanak az üzletmenetnek.
Ettől még ha valaki erőszakoskodik a csajjal, vagy nem akar fizetni akkor hamar ott terem a strigó és lebokszolja a fószer arcát.
Ja és ne hagyd a brifkódat a kesztyűtartóban, mert azt még ettől kiemelheti (pontosan tudja a k.rva, hogy mehetsz ugyan a rendőrségre, de nehéz lesz a bizonyítás és ettől még simán kiállhat másnap is melózni, mert lopás gyanúja miatt nem fogják kóterre vágni).
20 éve még rengeteg lány volt az út szélén. Most alig látok (Pest Megye) mintha már csak a nagyon-nagyon legalja lenne.
Kérdező szerintem menj lakásra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!