Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Út széli lányoknál veszélyes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Út széli lányoknál veszélyes szerintetek hogy kirabolnak ha felveszem kocsival őket? Vagy erről mi a tapasztalat?

Figyelt kérdés

okt. 3. 07:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem nem jellemző. Sokkal nagyobb az esélye valamilyen std-nek.
okt. 3. 08:15
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha a zsarolást kirablásnak vesszük, akkor megeshet. Nem tudhatod, hogy van-e kandi kamera. És ha a felvételen meg ott virít a fejed, az autód és annak rendszáma, akkor még le sem tudod tagadni.

Ahogy az első is írta, számolni kell a betegségekkel is.

okt. 3. 08:22
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Olyanról hallottam, hogy félreallt a csávó a kurvincával egy bekötőútra, majd 5 percre rá bekanyarodott a strici és elverte meg elvette a pénzét...

Szoval nem tudom én sem. Mondjuk ez lakason is így van, attol, hogy azt hisszük csend van, a másik szobában ott ücsöröghetnek csendben. De m3g kamera is lehet a szobában valahol...

okt. 3. 08:38
 4/15 anonim ***** válasza:
67%

Rablást, lopást, kamerázást épeszű lány és strici nem kockáztat.

Nem azt mondom, hogy sosem fordult elő, de ők állandó pénzt akarnak keresni.

No meg senkire sincs ráírva mennyi pénze van.

Ellopja a tárcádat, és benne van egy buszbérlet meg 500 Ft.

Okos :))))

Vagy a stici megver téged ennyiért? Ugyan. Százezerért sem.

okt. 3. 08:58
 5/15 anonim ***** válasza:
94%

Ahogy a #4-es is írja, az út szélén megcsinál egy nap 50-100k fuvart (attól függ mennyire forgalmas), de egy rablási balhéért meg kergetni fogják hetekig és nem tud dolgozni a placcon. Nem túl megérős belefutnia ilyen storyba, a rendőrségi ügyek ártanak az üzletmenetnek.

Ettől még ha valaki erőszakoskodik a csajjal, vagy nem akar fizetni akkor hamar ott terem a strigó és lebokszolja a fószer arcát.

Ja és ne hagyd a brifkódat a kesztyűtartóban, mert azt még ettől kiemelheti (pontosan tudja a k.rva, hogy mehetsz ugyan a rendőrségre, de nehéz lesz a bizonyítás és ettől még simán kiállhat másnap is melózni, mert lopás gyanúja miatt nem fogják kóterre vágni).

okt. 3. 10:25
 6/15 anonim ***** válasza:
73%
Rengeteg nőt veszek fel és sose volt még bajom ebbű.
okt. 3. 10:43
 7/15 anonim ***** válasza:
82%
Strici is magának csinálja a bajt. Normális esetben szerződést kellene aláírni, ahol a lány vállalja kötelességek teljesítését, te meg a fizetést. Strici lenne az ügyvéd, aki jogilag ezt megfogalmazza, intézi a jogi hátteret
okt. 3. 11:55
 8/15 anonim ***** válasza:
23%
Ha neked semmit nem ér az egészséged..
okt. 3. 12:09
 9/15 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem a strici leggyakrabban a saját nevét sem tudná leírni.
okt. 3. 12:09
 10/15 menta34 ***** válasza:
66%

20 éve még rengeteg lány volt az út szélén. Most alig látok (Pest Megye) mintha már csak a nagyon-nagyon legalja lenne.

Kérdező szerintem menj lakásra...

okt. 3. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!